in , , ,

17 uur No man s sky

Ik kocht bij bol.com de No mans Sky voor de black friday prijs. Man wat een game het is het dubbel en dwars waard.  Ik heb 17 uur gespeeld met tussen pauzes omdat er af en toe serieus gedaan moest worden , en dan liet ik de PlayStation aan staan.  Eerst in het begin vond ik de opdrachtjes vervelend maar dat werd steeds leuker. Af en toe afgekeken op youtube naar een hint maar goed., Helaas nu naar 17 uur wordt je in het diepe gegooid en zijn er geen opdrachtjes meer en is het alleen mijnen . En van planeet naar planeet vliegen met je hyperdrive , het handelen heb ik niet nog gedaan. Mijn doel is een moederschip te kopen maar daar moet nog veel goud gemined worden., Bovendien moet je motoren laten draaien en in de ruimte en op de planeten mijnen .  Wat me nog niet duidelijk is waarom je een raffinaderij hebt en biobrandstof generators.  Ik weet ook niet meer wat nu mij opdrachten zijn er zijn challenges meer dus ik weet niet goed wat ik nog moet doen. Volgens de youtubers die deze game playtroughs doen is dit 1 van de beste games dat zie ik niet zo. Ik wou dat je challenges of opdrachten kon accepteren.  Misschien is dit er ook maar nog niet gevonden. 

Misschien heeft iemand nog tips en leuke waardigheden.  Je schijnt te moeten grijnden om verder te komen, daar heb ik niet zoveel zin , tenzij er een doel is.  Wat  me tegen valt is dat de omgeving met een PS4 pas de details wordt gerenderd  als je dichtbij bent , dan popt er opeens detail op wat je daarvoor niet verwachtte.  Ook laged die af en toe kleine stutters.  Wat ook raar of dat een bug of bewust zijn  de zwevende stenen in een omgeving  Wat mij tegenvalt is dat je in de ruimte stations met een kluitje in het riet wordt gestuurd en dat de opdrachten elke keer hetzelfde worden. Kortom een leuke game voor 3 dagen plezier daarna is het ook gezien , tenzij tenzij er nog iets is ??? 

Leuke post? Drop een hartje

Score: 3/5 volgens 2 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rainking
3 maanden geleden

Ik moet zeggen dat ik het nog nooit gespeeld heb (en ik kan je er dus ook niet mee helpen), maar het spel schijnt wel behoorlijk uitgebreid te zijn na de lancering. Hahaha, onbedoeld grapje. Destijds was het nogal kaal, dus ik had gedacht dat er nu wel meer zou zijn om je mee te vermaken.

https://www.youtube.com/watch?v=O5BJVO3PDeQ

Wat spelen we dit weekend? 25 en 26 november

Steam sale aanraders