in

Stel je vragen aan de Jericho ontwikkelaar


Morgen is in Oostende het filmfestival en daar organiseert Codemasters een presentatie van Jericho. Helaas kunnen wij hier niet met een camera bij zijn, maar wel hebben we onze redacteur Davy afgevaardigd om een interview te doen met Enric Alvarez, één van de ontwikkelaars van de game. En om Davy een beetje te ondersteunen willen we jullie hulp inschakelen.

Bedenk een leuke vraag voor de ontwikkelaar en wie weet wordt hij wel gesteld en lees je straks het antwoord terug. Bovendien geven we voorr de beste vraag een exclusieve canvas weg, die Alvarez zal ondertekenen! Mail dus snel je vraag naar Jelle.vanes@insidegamer.nl.

Over Enric Alvares

De Spanjaard Enric Alvarez, medeoprichter van de ontwikkelstudio Mercury Steam, is de projectleider van ‘Clive Barker’s Jericho’. Alvarez’ carrière in de videogames business begon in 1998 toen hij voor Rebel Act Studios als level designer werkte aan de game ‘Severance’. In 2002 richtte Enric samen met enkele collega’s van Rebel Act Studios zijn eigen studio Mercury Steam op. Momenteel leggen Alvarez en zijn team de laatste hand aan ‘Clive Barker’s Jericho’ en er staan later dit jaar nog enkele nieuwe projecten op stapel.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Originele Command & Conquer gratis te downloaden

Ongecensureerde versie Manhunt 2 uitgelekt