in

Het meest gedetailleerde Master Chief pak te koop op Ebay


Nu Halo 3 nog maar enkele dagen van ons is verwijderd, bereikt de gekte rondom Halo zoals gewoonlijk weer een hoogtepunt. Zo worden we doodgegooid met groots opgezette reclamecampagnes, zijn er allerlei producten rondom de serie en zijn er speciale edities van de game te koop. Maar voor de echte fans valt dit in het niet als het aankomt op het bemachtigen van het meest gedetailleerde Master Chief kostuum wat er is.

Op dit moment staat het pak van de Master Chief te koop op Ebay. Dit pak is gebruikt in talloze shows waaronder Spike TV, G4 TV en in een Dell Commercial. Dus naast uitermate cool is het pak ook nog een bekend.

Het pak is gefabriceerd van speciaal plastic en ontworpen voor mensen rond de 1.80m. Het pak bestaat uit verschillende onderdelen welke ook los van elkaar te gebruiken zijn. Als leuk extraatje komt het pak inclusief de Assault Rifle.

Het pak is hier terug te vinden. Op dit moment staat het bod op 6000 dollar maar jullie als echte fans kijken natuurlijk niet op een dubbeltje meer of minder!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Blazing Angels 2: Secret Missions of WWII

Cars: De Internationale Race van Takel