in

Handige updates voor twee Wii kanalen beschikbaar


Sinds vanochtend zijn er twee updates beschikbaar voor het Wii-winkelkanaal en het fotokanaal. Wanneer je de updates download en installeert zal er het volgende veranderen:

Wii-winkelkanaal:

Je kunt nu Virtual Console-spellen en Wii-software als cadeau naar je Wii-vrienden sturen Je kunt nu in het Wii-menu zien of er nieuwe software beschikbaar is in het Wii-winkelkanaalFotokanaal:

Je kunt je favoriete foto instellen als pictogram voor het fotokanaal in het Wii-menuHet formaat van de muziekbestanden die als achtergrondmuziek worden afgespeeld tijdens diashows is vervangen door AAC. MP3-bestanden worden niet langer ondersteund. AAC-bestanden bieden over het algemeen een hogere geluidskwaliteit in een even groot bestand als MP3-bestandenElke gebruiker die zijn of haar Wii op het internet heeft aangesloten heeft een bericht ontvangen. Om de update van het Wii-winkelkanaal te downloaden open je het bericht en klik op je op de ‘updateknop‘. Om het fotokanaal bij te werken download je eerst de Wii-winkelkanaal update, vervolgens kan je de nieuwe versie van het fotokanaal vanaf het Wii-winkelkanaal downloaden.

Mocht je de ondersteuning voor MP3 willen behouden, kan je er voor kiezen om je Wii-fotokanaal niet te updaten. Nieuwe Wii’s krijgen standaard de nieuwe update mee en zitten hierdoor vast aan het AAC-bestandsformaat.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wellicht vervolg op Heavenly Sword

Myst