in

Lara Croft wordt smeriger dan ooit in Underworld


De eerste ‘echte’ next-gen Tomb Raider game zal de gevierde babe Lara Croft niet bepaald schoon houden. Volgens de laatste editie van het Amerikaanse magazine PLAY zal de grafische engine namelijk nog gedetailleerder worden. Zo zullen de voetafdrukken van Lara niet alleen achter gelaten worden in modder, maar ook weer oplossen door regen. Ook zullen de sexy benen van Lara onder de modder komen te zitten. Gelukkig wordt de modder ook weer weggespoeld door de regen.

Verder zullen dode lichamen dit keer gewoon netjes blijven liggen en zal Lara een heleboel nieuw vastgelegde bewegingen gaan krijgen. Het verhaal zal plaats gaan vinden na de gebeurtenissen van Tomb Raider Legend en belooft “pure vrouw versus de wildernis” actie op te gaan leveren.

De naam van de nieuwe Tomb Raider-game lijkt bovendien ook eindelijk bevestigd te zijn: Tomb Raider Underworld. Ontwikkelaar Crystal Dynamics is bezig aan Underworld voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360.

Overigens kun jeal vier ingescande afbeeldingen bekijken, die echter te klein zijn om een goed oordeel te geven. Klik hier om ze te bekijken.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Myst

Chinees verkoopt code van game en belandt in de bak