in

Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 1 (X360)


SPOILER ALERT! harry potter was in de eerste paar delen een vermakelijke game maar bij deel 4 wilde ze er een stoere game van maken dat is dus echt een rommeltje geworden maar harry potter and the deathly hallows part 1 is al helemaal slecht waarom?

lees verder.

1.missies

harry potter and the deathly hallows zit vol met missies en sommige zitten niet eens in het verhaal je moet dus in een keer uit drie VERPLICHTE missies kiezen die gewoon in een keer uit de grond gegraven lijken te zijn zoals

een draak verslaan.

een paar muggleborns vrijlaten en muggles zijn mensen die niet kunnen toveren maar die muggle borns kunnen wel toveren.

en zo eigenlijk 3 keer waarom die missies en dan ook nog de spreuken ik heb nog nooit in een film van harry potter gezien dat er machine geweer achtige spreuken waren maar er zijn meer spreuken zoals paralitis sinds wanneer is paralitis BLAUW.

en dan de graphics.

ik weet niet hoe het komt maar de vorige games zagen er veel mooier uit harry lijkt helemaal niet op de harry uit de film.

en dan weer de voice actors sinds wanneer is de stem van voldemort zo zwaar verpest het lijkt wel alsof hij vanaf zijn zesde al rookt ofzo.

2.het verhaal

het verhaal is niet precies zoals in de film,zoals ik eerder zei de drie missies die je moet kiezen zorgen ervoor dat het verhaal helemaal overhoop word gegooid.

verder is het WEL goed dat je je moeilijkheidsgraad kunt kiezen.

easy,medium,hard alleen is het wel weer zo dat easy en medium niet zo heel veel van elkaar verschillen qua moeilijkheid.

verder is het verhaal wel gewoon als in de film.

2.omgevingen

de omgevingen verschillen wel een beetje de mooiste omgeving was bij het ministerie van toverkunst.

In het spel zitten verschillende bossen die toch niets van elkaar verschillen,bossen verschillen ook niet veel van elkaar maar de bomen lijken altijd op elkaar.

Bij dobby’s dood op het eind speelde het zich in de film af op een strand maar in de game leek het wel een woestijn.

3.kinect

kinect het past niet bij harry potter maar pakte bij mijn gevoel toch wel redelijk goed uit allen werkt het soms niet zo goed ikwou protego uitspreken dacht kinect paralitis dat zijn wel wat kleine foutjes die niet kunnen.

De missies zijn bijna dezelfde missies als de drie missies die je in de verhaallijn moest kiezen,maar kinect maakt die missies wel leuk(er).

Kinect werkt niet perfect maar het is wel een leuk extraatje.

4.soundtrack

Zonder muziek geen goeie game,maar zonder GOEIE muziek ook niet,nou zeg ik niet dat de soundtrack niet leuk is maar sommige soundtracks passen gewoon niet bij de missie.

Het menu deuntje is dan wel goed want dat is niet zo moeilijk om een deuntje voor het hoofdmenu te verzinnen maar midden in het level zo’n rotmuziekje te plaatsen,dat pakte niet zo goed uit bij mij.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Bureau voor Gamers: Nintendo’s mysterieuze driehoekjes

Rollercoaster Tycoon 3D Review