in

Company of Heroes (PC)


Company of heroes vind ik persoonlijk geweldig! Alleen is het niet zo’n beginnersspel, hiervoor moet je wel een klein beetje ervaring hebben.Het is namelijk geen makkelijk spel. Want er zijn kansen dat je een van deze dingen meemaakt: je mannen worden aan flarden geschoten of je economie is gewoon kapot of je victory points zijn op en er kunnen nog meer dingen gebeuren. Ik moet toegeven dat de graphics goed zijn, maar over de gameplay.

De bedoeling is de victory points(De sterretjes in de cirkels op je map)te veroveren, door dat te doen verminderen de vijand hun victorie points en als die op 0 staan ben je gewonnen. De vijand in de pan hakken is handig om expierience te krijgen.Je vind je economie panneel aan je linkerkant vannonder. In dit spel heb je een economie die bestaat uit drie stoffen: de belangerijkste eerst: manpower, dit heb je echt voor alles nodig van upgrades tot gebouwen tot troepen, hier kom je gemmakelijk aan je krijgt altijd een constante incomen die je kunt verhogen door sectors te controleren, de tweede is munition, heb je nodig voor airstrikes, artileriesteun, wapenupgrades en voor bepaalde powers. Deze verdien je moeilijker, hiervoor moet je munition points veroveren enr best nog een observation post bovenop plaatsen, en dan heb je fuel, deze heb je nodig voor upgrades en tanks en hieraan kom je door dezelfde manier te gebruiken als bij munition maar dan op fuel points.

Naast je economie heb je ook je expierience bar( de cirkel boven je economie panneel met een cijfer erin en een randje errond groen word), waarbij je eerst een van de drie companys moet kiezen deze zijn bij de allies: infantrie, airborne of armor en bij axis defensive doctrine, blitzkrieg doctrine of terror doctrine, je krijgt dat balkje simpel vol hoewel het altijd een klein beetje vooruitgaat kun jet versnellen door vijandelijke units te doden.

de units zijn infantrie of voertuigen of tanks, bij elk is de een goed tegen de ander, allen kunnen voertuigen niet shuilen of in gebouwen gaan. de Axis speelt totaal anders als de Allies. bij Axis moet je advance to … phase om nieuwe gebouwen te krijgen terwijl bij de Allies moet je een suply center bouwen en je hebt de rest van de gebouwen, maar je hebt ook field defense structures, gebouwen bouw je met een engineer of een pioneer en voor de rest heb je mmar een doel: HAK DE VIJAND IN DE PAN!!

en tja, dat is het zowat of… misschien toch niet, je moet echt weten dat je dit spel absoluut eens moet spelen!

Bedankt voor het lezen

Rupsyops

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Bureau voor Gamers: Nintendo’s mysterieuze driehoekjes

Rollercoaster Tycoon 3D Review