in

Bakugan: Battle Brawlers (PS3)


Het verhaal gaat over een knikker monsters die Bakugan heten en een gepaste kaarten van die monster en je ben een jongetje die het eerste keer aan het Bakugan spel doet en je mag het zelf weten welke naam aan je character geef, maar je kunt ook zijn uiterlijk helemaal aanpassen hoe jij eruit ziet of hoe je het wilt dat hij er moet uit zien gamers! In het begin van het spel wordt je al uitgedaagt door Shuji en Akira dan komt Dan (een jonge met een Bagukan genaamd Drago) en je gaat beginnen met het gevecht tegen Shuji en veld open, nu ben je aan het gevecht in het begin van het game genaamd Bakugan het gevecht gaat nu beginnen… Dan gaat je eerste gevecht van start bij het gooien van het kaart genaamd Poort kaart en het spel gaat beginnen daar moeten eerst Bakugan zien te staan en als het gelukt is dan is die Poort bezet dan is de tegenstander aan de beurt met de gooien van zijn Bakugan en als die ook lukt op je Poort te staan waar je je Bakugan ook staat dan gaat het gevecht beginnen eerst zie je de monster uit de knikker komen en dan gaat battle van start eerst moeten natuurlijk (maak het gewoon niet uit dat je het gaat doen) om te bekwaamheid’s kaart te gebruiken en je moet 20 seconden wat mini games doen om je monster te versterken en dan gaan ze aanvallen en wie het meeste G kracht heeft die heeft gewonnen en je moet er gewoon 3 keer winnen natuurlijk en je kan ook gratis gate te winnen met dubbel bezet!

Het spel is gebaseerd op het anime tekenfilm die op het belgische televisie zender genaamd VT4 en Cartoon Network te zien is geliefde Bakugan fans! Wie het Bakugan niet kennen die zijn gewoon een soort knikker monsters die op het veld gegooit kunnen worden om een poort kaart te bezetten… Het is maar 6 elementen die knikker monsters elke soort er van kunnen hebben en die moet je op het poort kaart gooien let wel op welke element het sterkst is op het poort kaart en die moet je dan gooien en dan kun je op het tegenstander rekenen dat je het gevecht moeten doen onder het gevecht kun je ook je Bakugan bekrachten door het te gebruiken van het kaart genaamd bekwaamheid’s kaart zo simpel lig het eigenlijk en welke Bakugan het meest G-power bezit die wint hoe makkelijker wil je het niet hebben!

Het verhaal gaat over de knikker monsters genaamd Bakugan, maar de planeet van hun genaamd Destoria wordt bedreigt door een ander evil Bakugan monster. Drago en Leonidas gaan naar de aarde om krachtiger te worden en met het spel van mensen mee te doen en daarmee kunnen ze het vechten tegen ander Bakugan en zo wordt het spel gespeeld

en het is zeer spannend verhaal en een spel ook natuurlijk! Drago komt in de handen van Dan kusho te belanden en Leonidas in jou handen te bereiken en jullie moeten dan een weg zien te vinden om sterkere Bakugan warrior te worgen en daar gaat het om… En je gevecht tegen Shuji gaat nu beginnen… Veld open! Het spel genaamd Bakugan gaat nu van start. Poort kaart ligt! Het spel gaat nu echt van start… Nu moet je een van je Bakugan kiezen en gooi op jou Poort kaart en dan is je tegenstander aan het beurt en hij gooit ook een Bakugan tegen jou Poort kaart en jullie hebben deze Poort kaart bezet gezet en daarna gaat het gevecht beginnen eerst wordt de Poort kaart geactiveerd en elke Bakugan krijgen op hun eigen kleur een aantal bonus punten en daarna ben je er nog niet nu moet je dan je eigen en je tegenstander ook natuurlijk moeten (als jullie het willen natuurlijk) bekwaamheid’s kaart activeren voor meer G-power boost dan moet je een mini gevecht doen in 20 seconden voor een schud, timing en schiet gevechten doen en wie het meeste G-power heeft die heeft gewonnen, maar als je goed bekijkt het lijkt meer op het kaart spel genaamd Black jack (21) spel want daar heb je het ook natuurlijk met meeste punten die wint en met Bakugan gevecht ook het same dear Bakugan fans en het is echt een gave systeem!

Je kunt ook Bakugans verzamelen door het ze te kopen van Bakugan shop, maar die Bakugans hebben ook het speciale elementen van Pyrus, Aquos, Subterra, Haos, Darkus ‘n Ventus… De eigenaar van die winkel is een van de vriendin van Dan Kusho genaamd Alice! Je hebt BP (Bakugan Points) nodig om het ze te kopen en je kunt ook poort en bekwaamheids kaarten kopen in dat winkel. Er zijn drie catagories in het shop en dat zijn Bakugan kopen, Kaarten (poort en bekwaamheid) kopen en Bakugan upgraden! Die laatste is over Bakugan upgrade is voor je Bakugan veel sterker te maken en geef een tip dat je G-power moet meer te upgraden dear friends!

Kaarten kopen is best wel handig bij Alice, maar je moet wel goed kijken welke poort ‘n bekwaamheids kaarten kan het heel veel helpen voor je Bakugan’s G-power te vergroten! Eerst worden natuurlijk poort kaart gebruikt, maar je moet wel goed kijken welke je kan gebruiken daarom moet je echt weten wat je doet dear friends… Bakugan upgrade is heel handig om te gebruiken natuurlijk en Bakugan krijgt meer G-power van handig?

Koop maar Bakugans voor je Bakugan verzameling die je verzameling nog groter gaat maken of voor je deck andere Bakugans te kunnen vervangen voor meer handigheidjes toe te kunnen gebruiken dear friends! Bakugans heb je wel nodig om je battle handiger en leuker te maken, maar je kan

ook wachten voor nieuwere Bakugans die Alice op vooraad krijgt! Je heb ook een poort kaart als je die gebruikt en je gebruikt alle bekwaamheids kaarten en na het gevecht gaat alle gebruikte bekwaamheids kaarten weer terug naar de spelers die het heeft gebruikt!

eigenlijk een simple Bakugan gevechten, maar het ziet er wel makkelijk uit maar het is niet zo makkelijk als het zo is, want je tegenstander doen natuurlijk alles om jou Bakugans te verslaan en je moet ook heel goed op jou Bakugan’s G-power letten en goed bedenken wat je moet doen en je moet ook hele goeie poort kaart op het bord werpen en dan je Bakugan op jou poort kaart proberen te gooien en dan krijgt jou Bakugan meer G-power dan van tegensatnders Bakugan G-power omdat het Bakugan van jou op jou poort kaart geplaatst is krijgt meer G-power en je hebt dan genoeg kracht om hem te verslaan, maar pas op je tegenstander gebruikt ook een bekwaamheids kaarten om z’n Bakugan’s G-power te boosten en jij kan het ook als het nodig is natuurlijk! Je kan op drie soorten gevechten doen en daar ga ik het nou over hebben!

»1 tegen 1 Bakugan gevecht!«

Vecht in je eentje en versla je tegenstander, maar let wel op dat je wel minder Bakugan Punten kan voor krijgen. Het is best wel handig om eerst daar te beginnen als je moet strijden en Bakugans te kunnen kopen en upgraden bij het Bakugan Shop! Dat is gewoon handig om te kunnen daar te battlen en oefenen is er ook bij natuurlijk dear friends…

»Tag team Bakugan gevecht!«

Vecht samen met je vriend (partner) en versla het andere team, daarmee kun je veel Bakugan punten te verdienen dan de single Bakugan battle (1 tegen 1), maar je moet we geoie partner hebben en voor mij is die meisje genaamd Runo toen ik tegen haar vochten op het 1 tegen 1 toernooi en ik zei okay ik kies haar als een partner en ik win met haar tegen andere team yeah that’s great isn’t?

»Battle Royale Bakugan gevecht!«

Alle tegenstander (4 spelers) vechten tegen elkaar nu het is geen team meer, maar die 3 spelers werken wel samen om andere speler te verslaan waarom dat weet ik niet dear friends… Een ding is zeker het is heel leuk en tof om te doen maar je moet wel goed oefeningen doen en als je het goed door de knie hebt dan ben je nog niet klaar als je nog geen Subterra Bakugan in je bezit heb je moet natuurlijk eerst naar de Bakugan shop en koop de beste Subterra Bakugan en de kaarten die er beste bij hoort en dan moet je ook nog je Bakugans upgraden voor meer G-power en dan ben je klaar voor de Battle royale toernooi!

Na het winnen van het Bakugan gevechten krijg je punten genaamd Bakugan punten voor je Klassementenlijst, maar die punten kun je ook sparen voor het Alice’s Bakugan shop om Bakugans, Poort kaarten en Bekwaamheids kaarten te kopen en je Bakugan ook te upgraden voor meer status kracht en natuurlijk ook nog voor zijn G-power boost voor meer evenwicht tegen alle andere Bakugans te kunnen bestrijden dear friends! Hoe kan ik zien waar ik sta op het klassement van Bakugan strijders? Als jullie het afvragen, ik zal het effe uitleggen waar je het kan zien. Je moet eerst naar je eigen kamer gaan dan moet je naar je eigenschappen gaan de ga je en dan de daar staat onder het plaatje van omkleden daar heb je klassementen lijst en kijk daar kun je zien op welke plaats je curently staat dear friends! En die punten kun je gewoon sparen voor de Alice’s Bakugan shop om Bakugan en kaarten (poort en bekwaamheids) te kopen en om Bakugans ook te upgraden natuurlijk friends!

=Bakugans op het veld gooien!=

Ik wil nou eens hebben over het werpen van een Bakugans, het gooien van een Bakugan is met drie verschillende manieren. Je hebt een normale worp zodat je Bakugan die gekozen had gaat gewoon op het poort kaart landen, maar je moet wel heel goed gooien natuurlijk is er ook bij, maar je moet echt de meter goed in de gaten houden anders gaat het echt verkeert of gaat die naar een poort landen waar je het eingenlijk niet hebben wou daar moet je echt goed in de gaten houden voordat het helemaal verkeert gaat. Als je tegenstander’s Bakugan op een poort gelandt is dan kun je een strakke worp doen en als een Bakugan van level 5 is dan kun je met die Bakugan een bolaanval uitvoeren en daar heb je ook een goed meter zetten om een bolaanval te doen en daarmee kun je een damage aan een Bakugan geven en daarmee heb je meteen een perfecte voordeel van het Bakugan gevecht… Je heb ook natuurlijk een superworp meter als die vol is dan kun je een superworpen uitvoeren en die is 2x sterker dan het normale bolaanvallen en dan kan je tegenstanders G-power gaat echt hard van af en daarna ga je echt goed vechten of je hebt ook op 0 te slaan en dan is die Bakugan Knock-out en kan niet meer vechten en die poort kaart is gewoon automatisch en meteen voor jou gelijk da’s ook handig ^_^!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Bureau voor Gamers: Nintendo’s mysterieuze driehoekjes

Rollercoaster Tycoon 3D Review