in

Eerste LOTRO-uitbreiding nog eind dit jaar


Codemasters heeft op het event Codemasters Connect 08 in Birmingham de eerste uitbreiding van Lord of the Rings Online aangekondigd. De uitbreiding zal de naam The Mines of Moria dragen en verschijnt voor het einde van dit jaar. Codemasters is van plan om jaarlijks een nieuwe uitbreiding te lanceren, zodat er steeds meer gebieden van de wereld van Tolkien vrijkomen.

The Mines of Moria laat high-level-spelers de mijnen van Moria verkennen, die je wellicht al kent van de boeken of de films. Op het moment dat je deze mijnen betreed zijn Frodo en zijn gezelschap er al weer vertrokken. Enkele bekende vijanden uit de serie zullen hun opwachting maken zoals de Balrog die de uitgang van de mijnen blokkeert in het originele verhaal. De level cap zal opgehoogd worden van level vijftig naar zestig en er worden twee nieuwe klassen geïntroduceerd, The Warden en The Runekeeper.

Ook zullen er een hoop nieuwe wapens en items te verkrijgen zijn en natuurlijk komen er ook nieuwe instances in voor. Jelle is bij dit evenement aanwezig geweest, dus verwacht binnenkort van hem een uitgebreider verslag over deze uitbreiding.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Japanse prijzen WiiWare-titels bekend

The Spiderwick Chronicles