in

De Sims 3: Wereldavonturen (PC)


Sims fans begonnen al te hyperventileren toen de Sims 3 uitkwam, maar ze kregen ademhalingsproblemen toen er een nieuw uitbreidingspakket verkondigt werd. De Sims 3 Wereldavonturen leek iedereen zó leuk, nou, eens zien of het ook zo’n goed uitbreidingspakket is! Jottum!

Als het spel zich opstart, komt het standaard Sims 3 filmpje te voorschijn, en dan het laadscherm. Meteen zie je er het logo van Wereldavonturen staan en nieuwe tekstjes onder de laadbalk. Dat beloofd al goeds.

Wanneer je een Sims familie maakt, kijk je natuurlijk eerst naar de nieuwe dingen. Echter, dat zijn er niet zo veel. Bij haarstijlen zie je alleen maar twee nieuwe ‘losse’ haarstijlen, en de rest is merendeel hetzelfde als de originele.

Dat valt tegen.

Bij kledingstijlen zie je wel een paar nieuwe klederdrachten. Het varieert veel, dat is dan wel weer een pluspunt. Maak je Sim een chique Chinees, of toch maar een Egyptenaar.

Na al dit gedoe kun je eindelijk eigenschappen voor je Sim uitzoeken. Leuk, nieuwe eigenschappen! Hou je maar vast, het zijn er drie. Fotovaardigheid, Avontuurlijk en Gedisciplineerd. Elke eigenschap staat voor een land wat je later kunt bezoeken.

In het spel zelf is er één nieuwe tool; kelders bouwen! Een erg gemakkelijke tool, ongeveer hetzelfde als hoe je funderingen bouwt.

Er zijn heel veel nieuwe voorwerpen bij. Van planten naar bomen, bloemen naar stenen, hekken naar daken. Enzovoorts.

Nu kun je zelf je daken op je huis bevestigen, en er zijn nieuwe daken: pagodedaken.

Je kent ze misschien uit China, nu zijn ze ook in Sims. Je kunt de helling en de kromming veranderen geheel naar jou smaak. Is dat nou niet leuk?

Het belangrijkst van het spel; reizen! Klik op de computer, telefoon en boek je reis. Naar Frankrijk, Egypte en China. Neem als voorbeeld Egypte.

Hoewel het laden best wel lang duurt, vergeet je het meteen als je de graphics ziet. Egypte is een van de meest uitgewerkte landen die je kunt bezoeken. Van de piramiden tot de Sfinx, het is prachtig. Zelfs de Nijl is aanwezig. Als je een echte avonturier bent, moet je hier heen.

Het avonturen bord staat altijd bij het kamp waar je verblijft (later in het spel kun je zelf een huis kopen) en daarop krijg je avonturen aangeboden. Vervul je die avonturen, dan krijg je Visum punten. Hoe meer punten je hebt, hoe hoger je Visumniveau. En als die hoog is, kun je langer verblijven op die plek.

De avonturen verschillen niet veel van elkaar, onderzoek die tombe, haal dit voor mij, dit heb ik nodig. Maarja, als je een hoog Visumniveau hebt kun je ook meerdere dingen. Je moet het er voor over hebben, of niet?

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Bureau voor Gamers: Nintendo’s mysterieuze driehoekjes

Rollercoaster Tycoon 3D Review