in

Assassin’s Creed II (PS3)


hoewel er in deel 1 van assassins creed bijna geen afwisseling was is deel 2 echt een geweldig spel

in assassins creed 2 ben je ezio auditore die firenze die wraak neemt op iedereen die met de dood van zijn vader, broer en zusje, maar daar zitten veel meer mensen achter dan ezio denkt.

je hebt niet meer van die eentonige missies zoals in deel 1 de ene keer moet je allemaal carnaval spellen doen om het vrij te spelen en de andere keer moet je de hele buitenkant van een kasteel verkennen.

ook heel erg leuk zijn de grafkelder missies. die zijn ook heel gevarieerd de ene keer moet je iemand achtervolgen door te springen en te klimmen en de andere keer doe je een hele grote platvorm puzzel, en als je al de grafkelders heb gehaald krijg je het beste pantser van het spel

na een paar missies kom je een heel belangrijk persoon tegen namelijk leonardo davinci die later ezio helpt in zijn tocht. ezio en davinci zijn 2 hele sterke personages.

je hebt zoals in deel 1 natuurlijk weer je hidden knive maar je als je verder in het spel komt krijg je een 2e hidden knive een vliegmachine een hidden gun en ga zo maar door. ook kan je met het geld dat je verdient door missies gebruiken voor nieuw wapen, pantser andere kleuren kleding en schatkaarten, je kan je geld ook gebruiken om dingen voor je ooms dorpje te kopen daarvoor krijg je ook weer geld.

het spel ziet er heel mooi uit de bekende gebouwen zien er echt heel mooi uit, helaas is rome niet zo mooi daar is maar 1 missie die je kan doen en maar een paar bekende gebouwen terwijl rome 1 van de mooiste steden ter wereld is.

er zijn ook nog wat kleine foutjes de lijken kunnen van gebouwen zweven en lijken die ineens bewegener zitten ook filmpjes van proefpersoon 16 bij helaas zijn de puzzels die je moet doen om die vrij te spelen best saai, gelukkig is het niet verplicht om die puzzels te doen

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Bureau voor Gamers: Nintendo’s mysterieuze driehoekjes

Rollercoaster Tycoon 3D Review