in

Rock Band (PS3)


Deze week voor onze zoon de ion drum rocker gekocht. We waren echt toe aan een beter drumstel dan we tot nu toe met de guitar hero stand alone drums hadden. Fijn dat er een fabriekgarantie met een behoorlijk lange tijd op zit (5 jaar hebben we gekocht). Het in elkaar zetten ging vlot met de via mail ontvangen handleiding. Dit drumstel ziet er goed en solide uit en je kunt alles heel fijn zoals jij het wilt zetten. Nu aan het drummen?????

Helaas geen connectie te krijgen met onze PS3 slimline. Met de leveranciers gebeld en op hun advies met de helpdesk in Engeland. Beiden verzekeren ons dat het niet mag uitmaken of ik een PS3 of PS3 slim heb. Het moet de afstandsmodule zijn. Dus omgeruild. Resultaat: nog steeds geen connectie. Onze oude \”gewone\” PS3 aangesloten: nu werkt de drums wel. Ben benieuwd of ik pionier of dat dit probleem inmiddels bij meer mensen bekend is. Kan er nog niets over vinden.

Kortom: Een geweldig drumstel met nog een behoorlijke maar. Hij werkt (nog) niet op de PS3 slimline. Het zou goed zijn dat je dat voor aankoop weet!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Bureau voor Gamers: Nintendo’s mysterieuze driehoekjes

Rollercoaster Tycoon 3D Review