in

Sly 2: Band of Thieves (PS2)


Je sluipt over daken, je rolt zakken bij wachters en je doet allemaal missies samen met Bentley en Murray om de Clockwerk delen te verzamelen. Is dat eigenlijk wel leuk?

Verhaal

Sly is een dief en komt uit een familie van allemaal andere meesterdieven. We krijgen te maken met Clockwerk, een vogel van metaal die de hele familie van het leven heeft beroofd, behalve Sly. Sly komt in een weeshuis terecht en ontmoet daar Bentley en Murray. En in deel 1 gaan Bentley, Sly en Murray clockwerk vernietigen. Maar ja dat is nog niet alles: In deel 2 ligt clockwerk in delen verspreid in een Museum in Caïro. Sly komt tie jatten maar wat blijkt: de delen zijn al gestolen door de Klaww Gang. Die moet jij dus deel voor deel terug stelen.

Missies

Er zijn 70 missies ze zijn erg leuk, variërend en passen goed bij het verhaal. Zo moet je zakkenrollen, inbreken of iemand achtervolgen. Je moet soms met Bentley (hacken en bommen), Sly (meesterdief) of Murray (spieren) spelen. Jammer genoeg doe je toch 8/10 van de missies met Sly en dat is niet altijd even leuk. Jammer kan je ook geen missies overnieuw doen, nee je moet weer een nieuw spel beginnen en dan pas kan je die missie weer doen.

Gameplay

De gameplay is erg vermakelijk. Er zijn 8 hoofdstukken die allemaal een andere stijl hebben. Zoals: Parijs, een regenwoud of India. Het spel is voor de mensen die al deel 1 hebben gespeeld wel ietsie te makkelijk maar voor de mensen die het spel voor het eerst spelen echt niet. De levensduur is ook lekker lang met wel ± 18 uur.

Bugs

Er zijn nogal veel bugs in het spel waardoor missies te makkelijk worden zoals in: “Vlakbij Contessa”. Je moet 3 keer de zakken rollen van Contessa maar er zitten 3 bodyguards achter haar dus moet je die weglokken. Het beginpunt is altijd boven Contessa, dus wat doe je: Je springt recht achter Contessa je drukt als een gek op cirkel knop en je zakkenrolt haar. Maar eigenlijk moeten de wachters je dan opmerken maar die zijn te laat!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Bureau voor Gamers: Nintendo’s mysterieuze driehoekjes

Rollercoaster Tycoon 3D Review