in

SOCOM: U.S. Navy SEALs Confrontation (PSS)


De wereld heeft je nodig om het terrorisme in de hand te houden verschillende landen komen samen met elk hun unieke vaardigheden, jij bent een van hun doe wat je voor betaalt wordt en maak ze af.

Socom was een van de eerst online games of de playstation xbox had halo playstation had socom een van de populairste thirdperson shooters op de ps2

Socom confrontation is een online multiplayer game online je kan het kopen in de winkel voor 29.99 of 59.99 met de officiele headset erbij

Als je het spel geinstalleerd hebt kan je een clan aanmaken,je eigen land kiezen zo krijg jij hun specifiek wapen vb.voor usa is dat hun fn scar

dat wapen kan je ook modificeren vb een supressor(geweer demper) opzetten

en een mediumscope(gemmideld vizier).

dit kan je doen bij armory(bewapening) eenmaal bij armory kan je commado of huurling kiezen daar kan je je bepansering kiezen, je camoflauge voor nacht woestijn en stedelijk, je wapens aanpassen,hoofduitrusting en tenslotte je stem van je personage.

Eenmaal als je dat gedaan hebt kan je aan de slag op het slagveld , je kan snel spelen doen wat ik niet aanraad of missies.

Als je missies hebt gekozen kan je je room kiezen dus wss voor de meeste onder ons eu nederlandse(1) je kan ook nog andere rooms maar zaols de naam het al zegt daar zitte nederlandstalige mensen.

Eenmaal daar kan je verschillende room kiezen zoal 16v16 mix of 8v8 mix,verwoesting,eliminatie of in zelfgemaakte room door spelers spijtig zijn deze niet rankt eenmaal in een room kan je terug je wapens aanpaasen op driehoekje of direct starten door op start te drukken.

Dit ff terzijde je can een clan joinen als je goed genoeg bent of wat vriende hebt die een clan oprichten, zo kan je clanwars spelen

zo zit het dus in elkaar.

@recensie ik weet hij is slecht maar er valt echt niet meer over te zeggen behalve dit dan:

het spel zuigt waarom:

als je goed bezig bent een 5 kill ronde eindig je altijd in een disco of je spel blijft hangen, je denkt ik ga een granaat gooien want er zit daar iemand nee hoor niet dood want hij stond namelijk op de granaat, oei er komt een granaat aan hier sta ik veilig achter een 2m dikke muur BOEM je bent dood. Nu het beroemde zwarte scherm in het begin je wilt dus eens lekker rushe(aanvallen dus) gaat niet want als je een slechte spawn hebt med dit zwarte scherm zit je vast achter een muur of drempel omdat je niets ziet. Over clanwars een beetje je doet een clanwar 7vs7 in een 8v8 room komt er een andere speler binnen en begint je te teamkillen dit zou niet gebeurt zijn als de room paswoord protectie hadden.

Nu een woordje over de map desert glory vroeger op socom 2 was dit zo een fijne map om op te spele nu om de hoek staan er zo van die tonnetjes die ontploffen als je in de garage bent staat het er vol van die autos en gasflessen dus een soort atoombom dat op u zit te wachten iedereen kan een wapen opnemen en beginnen schieten en zal een kill hebben door die tonnetjes of gasflessen,de trucks ontploffen als je op het ziel schiet.

Quarantine een nieuwe map op socom als je een granaat gooit van voor in het water beland die helemaal vanachter in het water alsof het een torpede is. De rooms als je een ranked room wil joinen krijg je soms zo een stomme error could not connect na 4 minuten wachten, als je er tog ingeraakt kan je nog een 5 min wachten tot je in het spel zit,dan nog een 2 minuten tot het spel gedaan is. Fallen is nog een mooie map alleen in het begin zal je er veel moeite met hebben als seal want lls je naar omhoog loopt op een berg zit er een gat waar je door zal vallen omdat je di niet gezin hebt en dan ben je dood. Urban wastelands als terror met het zwarte scherm zal je veel moeite hebben om uit de spawn te geraken. Wij vroege onze oude maps terug ze hebben er maar 3 ingestoken en 4 van hun eigen shit(srry voor dat :p) het enigste waar ik men geld goed een besteed heb is de headset het spel is verspilling speel het alleen nog voor mijn vrienden en mijn clan.

Dus mijn vraag is hoe kan je zo een mooi spel een van de meest gespeelde spellen op de playstation zo zwaar verneuken?

Pluspunten

je eigen wapen customizen en je mannetje waar je met speelt DAT IS ALLES.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Bureau voor Gamers: Nintendo’s mysterieuze driehoekjes

Rollercoaster Tycoon 3D Review