in

SOCOM: U.S. Navy SEALs Confrontation (PS3)


Waarom ik een bizar laag cijfer geef zal ik jullie uitvoerig uileggen. Ik zou Socom Niemand aanraden.

Kan je een game zo laag beoordelen, zullen sommige wel denken? Ja, ik vind dat dit moet kunnen als de producent het mooie concept verneukt. Ik zal vertellen waarom ik Socom absoluut afraadt.

Ik had op de Ps2 alle Socom delen en heb heel veel fun aan Socom gehad. Maar dit product slaat werkelijk de plank mis. Ten eerste het bekende argument dat het alleen online te spelen is. Waarom? Single player was zo super leuk!

Dit is irritant, je kunt nu dus niet erin komen en je wapens en velden een beetje leren kennen. ook de control functies zijn in dit deel toch net weer anders. Je wordt dus meteen tussen de Leeuwen gedonderd. Irritatiepunt 1

Dan:

Ik ben nog nooit zo vaak als nieuweling behandeld. Je wordt zonder pardon uit een room gedonderderd terwijl je niet eens iets fout doet, wat zeg ik, je bent net 5 minuten bezig en bam je lig er zo weer uit. Ze willen je niet omdat je nog geen ranking hebt en je nieuw bent. Hou kun je nou rankings opbouwen als je heel vaak eruit geflikkerd wordt? Erg onsportief, sommige ‘die hards’ vergeten dat ze zelf ooit ook eens opnieuw zijn begonnen.

Het hele Ranking system is een blamage. Je MOET eerst lid worden van een Clan en hoe je vervolgens je Rangking gaat opbouwen is mij na 3 weken nog niet duidelijk (Heb het nog lang volgehouden 3 weken) en ga je Googelen lees je wat ik je nu schrijf: een onduidelijk Ranking systeem.

Met deze 2 punten al op zak, wordt het wel heel lastig om de velden, de playground te ontdekken. Je moet immers weten waar een vijand zich kan verschuilen en wat goede en slechte sniper punten zijn en waar dus de valkuilen van het veld zitten. Je komt dus maar niet goed verder, want er zitten zoveel profs in het spel en die knallen jou lekker af. Leuk, kun je weer 15minuten wachten todat je terug kunt keren in de game en vervolgens weer pang en daar lig je weer. Je mag goed in gamen zijn, maar omdat je dus niet weet waar je naar toe moet gaan, krijg je geen kans ervaring op te doen lig je weer dood te bloeden en moet je wel een hele grote volhouder zijn!

Pak dan een respawn zou je denken? Tja, die zijn er nauwelijks en heel de tijd dezelfde respawn game is gewoon saai.

Waarom heeft deze Socom nou niet gewoon 5 rooms gemaakt waar alleen beginnende rangen (de eerste 5 rangen b.v.) in kunnen en zo ervaring op kunnen doen en de playground kunnen ondekken?

Ook is de communicatie van een onbeschoft niveau. Als je nog geen lid bent van een Clan nou dan kom je er wel achter wat ik bedoel hiermee. Er is amper leuke samenwerking hoe je nou het beste de vijand kan aanpakken. Je wordt gewoon genegeerd want je bent én een beginner én geen lid van hun Clan.

Ook heeft deze Socom niets gedaan aan het feit dat Teamkillers automatisch eruit geflikkerd worden. Ze gaan maar door en het eruit voten gebeurd bij dit soort gastjes gewoon amper? Bannen die teamkillers voor een half jaar, dan is het zo afgelopen met de teamkilling. Het eruit Voten moeten ze er helemaal uit gooien, net als teamkilling, dit zou gewoon niet moeten kunnen!

Overigens vind ik de grafics wel oké. Hier vallen anderen weer over.

En dan nog een punt en dit is geen kleintje:

Zit je lekker te gamen, Whap alles zwart en ligt Socom eruit. Ik heb 3 weken intensief het voordeel aan Socom gegeven, maar dit kwam meerdere keren voor (4X). Andere gamers (die wel willen communiceren) klaagden hier ook over. Dit is zo slecht en heel erg vervelend.

Om af te ronden:

Mag je nu deze Socom een 1 geven. Ja, want het is maar voor een heel select clubje weggelegd waar jij voorlopig niet tussen zult komen. De meesten zijn oud playstation2 Socom Gamers met vaste Clan’s en die nemen het tegen elkaar op.

Kortom werkelijk 1 grote Frustratie dit hele spel!

Succes als je hem gaat spelen.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Bureau voor Gamers: Nintendo’s mysterieuze driehoekjes

Rollercoaster Tycoon 3D Review