in

Nieuw Spyro-game aangekondigd


De Spyro-trilogie krijgt een nieuw avontuur, namelijk: The Legend of Spyro: Dawn of the Dragon. Bekende Hollywood-sterren als Elijah Wood, Gary Oldman, Christina Ricci, Blair Underwood, Wayne Brady en Mark Hamill vertolken de stemmen van verschillende personages.

In dit laatste hoofdstuk van de trilogie gaat Spyro samenwerken met Cynder, zijn voormalige vijand, om zo de moeilijkste missie tot nu toe te volbrengen. Als de macht van Dark Master zich als een plaag over de wereld verspreidt, moet Spyro ingrijpen en als zijn krachten gebruiken om deze tot stoppen te brengen.

Wellicht de belangrijkste vernieuwing in Legend of Spyro: Dawn of the Dragon is de drop-in/drop-out co-op-modus. Op elk moment kan een tweede speler dus de controller oppakken en als Cynder meespelen. Een andere grote verbetering is dat Spyro nu op elk moment kan vliegen.

Tot slot zijn de eerste screenshots vrijgegeven van de Xbox 360- en PlayStation 3-versie an deze game. De eerste drie zie je hierboven, de rest vind je op de screenshotpagina.

(GP)

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Speel als Snake in Metal Gear Online-bèta

WIN een Commodore PC met Age of Conan-prijsvraag