in

Big Catch Bass Fishing (Wii)


Big catch bass fishing is een vis spel voor de wii en nintendo DS . Laatst is ook het spel Sega bass fishing uitgekomen. Maar ik vind dit Big catch bass fishing leuker zoals: Je kan ook varen om je plek uit te kiezen waar je wil vissen. En de vissen zitten niet op een kluitje. Dit spel is ideaal voor de visliefhebber zoals ik. Voor de Ds ziet het er heel nep uit maar ik heb hem voor de wii.

Online:

Voor de genen die het leuk vinden is er ook nog een online mode waarmee je met andere spelers kunt vissen.

De prijs:

Ik heb hem bij proxis gekocht wat ook op deze site staat, het is maar 30 euro.

Je kan er ook nog een wii fishing rod die je dan ook nog aan je wii controller doen, dat maakt het nog echter.

De besturing is makkelijk, gewoon ergens heen varen en dan je hengel erin gooien. Maar blijf wel je haakje wel bewegen door het naar je toe te halen. Maar niet te snel anders pak je je haak weer en moet je hem erin gooien. Nadat je je vis hebt gevangen zie je hoe groot hij is en hoeveel LBS het is. Er zijn ook heel veel verschrillende haakjes voor grote of kleine vissen. Haakjes die naar de bodem zinken of in het midden of haakjes die net niet uit het water steken.

Hopelijk hebben jullie een beetje informatie gekregen over Big catch bass fishin (Ik had wat moeite met de plaatjes, sorry. En dat hij zo kort is, er is niet zo heel veel over te vertellen)

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Bureau voor Gamers: Nintendo’s mysterieuze driehoekjes

Rollercoaster Tycoon 3D Review