in

WIN een geheel verzorgde reis naar de TGS met Ninja Gaiden II


Vanaf 6 juni 2008 ligt Ninja Gaiden II exclusief voor de Xbox 360 in de winkels. Rondom de game organiseren Microsoft Xbox 360, InsideGamer en een aantal andere Nederlandse mediapartijen een originele actie waarmee jij als gamer vette prijzen kunt winnen!

Wat is de bedoeling?

De bedoeling is dat wij als InsideGamer jullie als bezoekers uitdagen om de beste ninja-imitatie van Nederland neer te zetten. Deze imitatie leg je vast op video en upload je bij ons op de actiepagina. Je kunt deze video’s uploaden tot en met 20 juni 2008. Vanaf dan schakelt de competitie over en roepen we iedereen op om een week lang op de beste ninja te stemmen.

Wat kun je winnen?

Er zijn twee gigantisch vette prijzen te winnen. De beste Ninja-imitatie van Nederland krijgt een geheel verzorgde reis naar de Tokyo Game Show voor twee personen. Dat betekent dus twee tickets, hotelovernachting en kaartjes voor de grootste gamebeurs van Japan.

Daarnaast verloten we onder de beste Ninja-imitatie op InsideGamer nog een Xbox 360 met de game Ninja Gaiden II. Het kan dus zomaar zijn dat als je heel erg goed bent, je met zowel een Xbox 360 als een reis naar de TGS er vandoor gaat!

Hoe moet ik een Ninja-imitatie doen?

Je mag natuurlijk zelf bepalen wat voor Ninja-imitatie je doet. Als inspiratie hebben een aantal redacteuren van InsideGamer al een ninja nagedaan, die je op de actiepagina alvast kunt bekijken. Belangrijk is dat je voor je imitatie het Ninja Gaiden 2 t-shirt gebruikt en geen ander t-shirt. Dit kun je bewijzen door het logo duidelijk in beeld te houden.

Het mooie is echter dat je vanaf nu dat gratis t-shirt van Ninja Gaiden II gratis kunt krijgen. Deze zijn uiteraard in beperkte oplage verkrijgbaar, maar wel met zoveel dat enkele honderden gamers toch ook dankzij dat gratis t-shirt een beetje winnaar zijn. Het t-shirt kun je op twee manieren bemachtigen. De eerste manier is om de game te reserveren bij jouw favoriete gameshop. Het lijstje met deelnemende gameshops vind je hieronder. De tweede manier is nóg makkelijk en helemaal gratis, je kunt hem namelijk op dit adres aanvragen! Als je daar je gegevens invult, zorgen wij dat je het t-shirt zo snel mogelijk in huis hebt.

Op dit t-shirt is de bedrukking anders dan een normaal t-shirt en daardoor kun je hem vouwen als een ninja muts. Je kunt een instructievideo daarvan hier bekijken of je klikt op de videospeler hierboven.

De uiteindelijke bedoeling is dus dat je met die muts een video maakt, die upload en vanaf 21 juni ervoor zorgt dat zoveel mogelijk mensen op jou gaan stemmen. Uiteraard mag je net zo vaak meedoen aan de competitie als je wilt en kun je dus meedoen tot en met 20 juni. 30 juni wordt de winnaar bekend en wij zijn heel benieuwd wie er met die vette prijzen aan de haal gaat.

Enkele handige linksAlle informatie staat op de actiepagina;Bestel hier je gratis t-shirt;Bekijk hier de instructievideo over het vouwen van de ninjamuts;Lees hier meer over de game Ninja Gaiden II.

Deelnemende gameshops

Je kunt het t-shirt niet alleen gratis aanvragen, maar hem bij een reservering van Ninja Gaiden II ook ophalen bij één van de onderstaande gameshops:Dimension Plus DelftDimension Plus DoetinchemDimension Plus GroningenForeGames in TilburgGameshop Den Haag WeimarstraatGameshop Den Haag SchoolstraatGameshop Den Haag Loosduinse HoofdstraatGameshop Twente EnschedeGameshop Twente HengeloNedgame AmersfoorstNedgame ApeldoornNedgame ArnhemNedgame GroningenNext Level AmersfoortNext Level ArnhemNext Level EmiclaerNext Level HilversumReplay BredaReplay Den BoschReplay EindhovenReplay TilburgDigifan CentrumDigifan SchalkwijkDr. GamesFuture Zone RotterdamFuture Zone ZoetermeerMistery Media in NijmegenBMM Games in BeverwijkCastle Gameshop in DeventerGameplayer GoudaGameshop Powerplay in AmsterdamSavegames in AmsterdamThe Gamestore SpijkernisseAllemaal veel succes en bovenal veel plezier met deze actie. Wij zullen als redactie regelmatig updates plaatsen over de laatste video’s. Die kun je dus ook bekijken op de actiepagina. Het t-shirt gratis bestellen kan natuurlijk altijd en levert geen verplichting op om ook echt aan de wedstrijd mee te doen, maar met dit prijzenpakket ben je naar onze mening gek als je het niet doet!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

WIN een Commodore PC met Age of Conan-prijsvraag

Konami komt met Castlevania: Order of Ecclesia