in

WIN een Commodore PC met Age of Conan-prijsvraag


Je kunt een hoop vette prijzen nu winnen op InsideGamer. Naast onze Ninja Gaiden II-prijsvraag, waarbij je een trip naar de Tokyo Game Show kunt winnen, hebben we ook nog een coole Age of Conan-prijsvraag. Daarbij geven we in samenwerking met Atoll Soft een speciale Age of Conan Commodore PC, waarop alle PC-games perfect te draaien zijn!! Daarnaast hebben we ook nog drie games die we als troostprijs weg mogen geven.

Wat is de bedoeling?

Voor zo’n grote prijs willen we dat jullie Photoshop en alle andere visuele programma’s opstarten. Wij willen inzendingen ontvangen waarbij jullie met de onderstaande Age of Conan-personages Nederland veroveren. Photoshop deze barbaren op een gezellige Nederlandse locatie, zoals de Keukenhof of Madamme Tussaud. Maak het zo gek je wilt en stuur vervolgens jouw inzending via het onderstaande veld naar ons op.

De twee barbaren

Hieronder zie je zowel koning Conan als een mooie vrouwelijke ‘Thief’. Voor een groter formaat voor de bikkels kun je hier voor Conan en hier voor het vrouwelijke personage.

De voorwaarden

Het inzenden van de creatie kan tot en met 23 mei aanstaande, de dag waarop de game uitkomt. Vermeld bij de inzending duidelijk jouw naam en adres, zodat wij weten naar wie de prijs opgestuurd moet worden.

Over Age of Conan: Hyborian Adventures

Age of Conan speelt zich af in de fantasiewereld Hyboria waar jij als aangespoelde slaaf jouw plaats in het door oorlog verscheurde land moet vinden. Jij kunt op ongekend veel manieren jouw stempel nalaten op deze wondere wereld, word je een strijder voor het goede of een volger van het kwaad. Vecht tegen de magische beesten, rovers en nog ontelbaar meer gespuis in de enorme open wereld van deze MMORPG.

Gebaseerd op het immens populaire boek ‘The Hour of the Dragon’ van Robert E. Howard volg je in de voetstappen van Conan the Barbarian. In zijn missie naar macht heeft hij de troon bestegen van Aquilonia, een van de drie machtige provincies binnen Hyboria. Bezoek meer dan 30 regio’s met ieder hun eigen uitstraling en eigenschappen. Diepe jungles, brandende woestijnen en donkere kerkers zijn maar wat voorbeelden van de gebieden die je samen met jouw personage in volledige vrijheid doorloopt.

Naast de bekende MMO-elementen is er ook gezorgd voor singleplayer-missies die het verhaal van Age of Conan nog eens extra uitdiepen. Er is verder een uniek vechtsysteem ontworpen wat de speelervaring nog aantrekkelijker maakt. Dit heb je nodig bij de uitvoerige player versus player mogelijkheden in Age of Conan. Leren overleven is belangerijk binnen de grenzen van het bloeddorstige Hyboria.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Nieuw Spyro-game aangekondigd

WIN een geheel verzorgde reis naar de TGS met Ninja Gaiden II