in

Konami komt met Castlevania: Order of Ecclesia


Konami heeft vandaag Castlevania: Order of Ecclesia voor de Nintendo DS aangekondigd. De game speelt zich af na de tijden dat Richter Belmont, de heerser van Castlevania, regeerde over het land. Als Richter op mysterieuze wijze verdwijnt gaat het snel bergafwaarts in Castlevania. De eens zo machtige jagers zijn uitgeroeid door vampieren en in het land heerst totale chaos. Dracula en zijn legers hebben vrij spel, nu de eens zo machtige jagers niet meer leven. Het is dus aan de mensen om Dracula en zijn onderdanen, de vampieren, uit te roeien. Hiermee is de order van Ecclesia geboren.

De orde van Ecclesia is samengesteld uit de beste magiërs ter wereld. Door hun magische ervaring zijn ze in staat de energie van ‘Glyphs’ te controleren en om te zetten naar kracht. Deze Glyphs, bestaande uit de zielen van geesten, bevatten mysterieuze krachten. Het meisje Shanoa is extreem bedreven in de magische kunsten. Met de order van Ecclesia achter zich staat ze aan het begin van een oorlog op de legendarische gronden van Castlevania.

De Glyphs zorgen ervoor dat de gehele wereld van Castlevania aan elkaar verbonden is. Alle wapens en magiërs hebben speciale krachten en kunnen bonussen ontvangen door middel van Glyphs. Bepaalde Glyphs kunnen bijvoorbeeld alleen gebruikt worden door Shanoa. Als Shanoa een zogenoemde “magnes” Glyph op zak heeft, zal er een magische kring rond haar verschijnen waardoor ze naar metaal toegezogen wordt. Na wat oefenen kun je Shanoa, op een snelle wijze, als een soort slingershot via de verschillende metalen verplaatsen.

Castleviania: Order of Ecclesia zal pas laat in 2008 verschijnen. Ben je nieuwsgierig geworden naar deze game? Bekijk dan hier vast enkele screenshots .

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

WIN een geheel verzorgde reis naar de TGS met Ninja Gaiden II

Time Crisis 4