in

Killzone: Liberation (PSP)


Hallo, ik schrijf hierbij mijn eerste recensie, dus het zou kunnen dat ze helemaal niet goed is, maar ik waag het er op. Breek alstublieft de recensie niet direct af, maar zeg wat beter kan.

Ik heb me het spel Killzone: Liberation gekocht en ook uitgespeeld. Het spel gaat over de oorlog om het gebied Vekta. In de solo campaign speel jij als Templar, een soldaat van de ISA. Er zijn vier hoofdstukken met elk vier missie’s, bij elk hoofdstuk verover je een ander stuk van Vekta van de Helghast, die worden aangevoerd door generaal Metrac. Ik vind het goed dat je een redelijke hoeveelheid aan wapens hebt en zeker dat er met het bereik van de wapens zeer goed rekening is gehouden. Het spel richt bijna automatisch op vijanden die binnen het bereik zijn, maar denk niet dat het daarom makkelijker wordt, het blijft zelf richten met de joystick. Je ziet het slagveld uit een camera boven alles, dus niet vanuit jouw personage zijn ogen. Ik vind het wel zeer spijtig dat je niet kan springen, bij het minste opstapje dat niet naar boven helt, dus opstapjes die redelijk stijl naar omhoog lopen, kan je niet meer verder. Het spel zou veel verbeteren moest je wel kunnen springen. De wapens uit het spel zijn grotendeels echt, maar vliegtuigen en helikopters zijn soms verzonnen, dat maakt het spel een mengeling van realiteit en werkelijkheid.

Het verhaal begint wanneer jij Rico moet gaan helpen, want die heeft het moeilijk aan het front. Zo begint een verhaallijn waarbij je vaak met Rico zal vechten. Met uitdagingen – moeilijke mini-missie’s – kan je vaardigheden vrijspelen. Bij elk hoofdstuk dat je uitspeelt speel je de uitdagingen van dat hoofdstuk vrij en kan je vaardigheden vrijspelen. Ook liggen er in elke missie kisten met Vektan-dollars, met dit geld kan je wapens vrijspelen. Het spel heeft heel mooie graphics, is redelijk realistisch, behalve dat je niet kan springen. Als je het spel hebt uitgespeeld kan je altijd de moeilijkheid hoger zetten.

De multiplayer: De multiplayer is vrij goed, je kan ofwel de verhaallijn met twee of meer spelen of je kan tegen elkaar spelen op een zelfgekozen plaats die je in de verhaallijn bent tegengekomen.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Bureau voor Gamers: Nintendo’s mysterieuze driehoekjes

Rollercoaster Tycoon 3D Review