in

The Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth II – The Rise of the Witch-King (PC)


Lord Of The Rings II rise of the witchking is een mooi en leuk spel. het intro filmpje is wel cool je hebt nieuwe eenhede en nieuwe missies.

Als je alle missies hebt gehaald is het eigenlijk niet meer zo heel leuk. maar tot dan is het wel leuk. er zijn niet zo heel veel missies.

het create-a-held is wel leuk om je eigen held te maken met de nieuwe items die je hem kan geven.

met een vrij spel is het soms wel irritant je word soms gelijk bij het begin aangevallen en dan kan je weer opnieuw een boerderij bouwen.somige dingen zijn best duur zoals Gandalf je eigen held is bijna nooit duur het ligt eraan hoe goed je hem hebt gemaakt.

als je een missies gaat doen kan je alleen maar Angmar zijn met als held Witch-kingen met je nieuwe eenhede lukt het meestal wel.

je hebt ook strijd om de ring dat vind ik zelf niet zo leuk maar of jij het leuk vind dat moet je zelf wetenje speelt over een heel veld, als je word aangevallen kan je het zelf doen of het de computer laten doen.

Er zijn veel mappen om een game in te spelen. je kan op het land en af en toe op de zee vechten. Het is te vergelijke met de andere lord of the rings battle for middle earth. Als je liever de goede wilt zijn is dit niks voor jouw.

het speelt zich af in veel stukken. je hebt ook een soort speciale eenhede dan moet je de ring hebben die heeft golem meestal.

Die eenheid zijn onmogelijk sterk.Je kan niet altijd heel veel eenhede achter elkaar maken je hebt geld en je hebt commando punten, je moet nieuwe gebouwen maken om meer commando punten te krijgen.Het is leuk dat je eenhede een level up kunnen en je helden ook, dan kunnen ze nieuwe skills leren.

je kan het spel ook online spelen maar ga eerst maar de missies halen wat online is hartstikke moeilijk.

er zijn 7 soorte teams die je kan zijn.

Elfen- zijn meer voor de verdedeging

dwergen- ze zijn wat sterker

mensen- ze hebben goede calverie

mordor- goede belergering

isengard- beetje kracht en verdedeging

angmar- het nieuwe team ze hebben slave masters

aardmannen- goedkope eenhede en goedkope gebouwen

er zijn nieuwe maps bij gekomen.

er zijn 9 map missies.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Geef een reactie

Bureau voor Gamers: Nintendo’s mysterieuze driehoekjes

Rollercoaster Tycoon 3D Review