in

Mario Kart Wii (Wii)


Een leuk race spel voor iedereen. Je kan je eens helemaal los laten gaan op de weg want er is niemand die erop let. Leuk met allerlei items elkaar overhoop schieten en toch proberen op de eerste plek te eindigen.

Mario kart is een game die leuk blijft, Het is op bijna elke Nintendo console te vinden. Of je nou eerste of laatste staat mensen blijven het leuk vinden. Een vooruitgang bij dit nieuwe Mario Kart spel is dat je dit keer zelf stuurt met behulp van de Wii remote inplaats van de knoppen.

Bij dit spel heb je ook weer de originele cups: De Mushroomcup, Flowercup, Starcup, Specialcup, Shellcup, Bananacup, Leafcup en Lightningcup. Bestaand uit de oude vertrouwde banen en wat nieuwe banen, De nieuwe banen zijn te spelen in de eerste vier genoemde cups. Er zijn in totaal dus zestien nieuwe banen bijgekomen.

Je kan dit spel zoals ook bij de andere Mario Kart spellen spelen op vier verschillende niveaus: 50cc, 100cc, 150cc en 150cc mirror. 50cc is voor de echte beginners, het gaat helemaal niet snel en als je een achterstand hebt dan kan je die ook makkelijk weer inhalen. 100cc is weer wat moeilijker maar ook weer niet al te moeilijk. 150cc is leuk als je het spel een beetje kan want dan begint het snel te worden en is het wat moeilijker om eerste te worden. En bij de 150cc mirror is het op 150cc alleen de baan dan omgedraaid.

Ook zijn er in dit spel weer nieuwe personages bijgebracht in totaal zijn er in dit spel 26 personages waaronder de Mii die je zelf hebt gemaakt. Op het begin heb je nog maar een aantal personages maar later krijg je door verschillende cups uit te spelen etc.steeds meer personages.(hetzelfde geldt voor de banen)

In dit spel is er naast de race modus ook de battle modus. Hierbij kan je kiezen of je een coinrace of een balloonbattle gaat doen. Zelf vind ik het leuker om een balloonbattle te doen om lekker elkaar af te schieten maar dat is mijn mening. En een coinrace is om muntjes te verzamelen en je kan die van mensen afpakken door op ze te schieten.

Je kan dit spel ook online spelen via de Nintendo Wifi connectie. Daar kan je tegen vrienden spelen of tegen onbekenden die ook online zijn. Alleen het is wel wat moeilijker dan tegen een CPU maar wel leuker behalve als je tegen Aziaten speelt die dit spel al lang hebben en je helemaal inmaken.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Bureau voor Gamers: Nintendo’s mysterieuze driehoekjes

Rollercoaster Tycoon 3D Review