in

“Aandeelhouders verliezen vertrouwen in Age of Conan”


De aandeelhouders van Funcom, ontwikkelaar van Age of Conan, lijken weinig vertrouwen te hebben in de toekomst van Age of Conan. De aandelen zijn de afgelopen weken namelijk met 55 procent gedaald. Betaalde je eerst 54 dollar voor een aandeel, nu zijn ze 24 dollar waard. De daling zou te maken hebben met de angst van aandeelhouders dat veel consumenten na één of twee maanden hun abonnement opzeggen.

Dit zou weer te maken hebben met het feit dat de high-end content van Age of Conan op dit moment nog niet zo interessant is als bijvoorbeeld de high-end content uit World of Warcraft. Funcom zelf maakt zich op dit moment nog niet druk en geeft aan dat de aandelen op hetzelfde niveau staan als een jaar geleden. De stijging van de aandelen kan een tijdelijke opleving zijn geweest, omdat het erg goed ging met de pre-orders van de game.

Mensen die Age of Conan spelen hoeven zich dan voorlopig ook niet druk te maken. Zolang de aandelen niet verder zakken en Funcom niet in de financiële problemen komt, zal ondersteuning voor Age of Conan gewoon worden voortgezet.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Neem het verzet in handen met Resistance: Retribution

NFL-speler/filmster Jim Brown klaagt Sony en EA aan