in

Wario Ware: Smooth Moves (Wii)


Zin om een scheet van Wario weg te wapperen, of om lekker te hoela-hoopen voor je Wii. Dan is Wario Ware Smooth Moves de perfecte game voor jou. In deze partygame voor de Nintendo Wii gaat het nergens over behalve veel plezier hebben in de knotsgekke micro-games. Iets dat zonder veel moeite moet lukken, toch?

Geen Storymode.

In Wario Ware hoef je echt geen story mode te verwachten, in het begin een klein verhaaltje maar daar houdt het ook op. Je kunt nu langs de vele personages gaan om een reeks micro-games voorgeschoteld te krijgen. Bij ieder personage hoort een eigen filmpje, maar dat heeft verder geen invloed op het spel. Herinneren jullie je de vorige games uit de Wario Ware reeks: Twisted en Touched. Ook bij die games zat geen veelbelovende storymode. Zo is het ook bij Smooth Moves, maar wie heeft daar nu problemen mee?

Revolutionare Besturing.

De vorige games uit de Wario Ware reeks maakten optimaal gebruik van de besturing. En Smooth Moves doet precies hetzelfde, met maar liefst 19 verschillende mogelijkheden om de Wiimote vast te houden. Deze zijn heel goed verzonnen, kom jij maar eens op het idee om een Wiimote voor je neus te houden en hem te laten dienen als een olifantenslurf. De besturing wordt zeker optimaal gebuikt, 19 manieren is genoeg om je lekker zoet te houden. Vervelen zit er ook niet in, rennen, draaien, springen, hoola-hoopen het is allemaal van de partij.

Have Fun !

Met Smooth Moves zal je zeker veel plezier hebben, de overvloed aan micro-games, en de verschillende besturingen houden je wel een tijdje bezig. Je hebt het niet door maar je staat al gauw als een idioot voor de tv te springen, te zwaaien of te rennen. Naast de gewone personages kun je ook allerlei extras unlocken zoals het pingpong spelletje of de muziekstudio. Vooral niet te vergeten zijn de 4 olifanten die zichzelf kenmerken. De eerste is een mix van alle games, de 2de zal alle minigames heel snel laten gaan, de 3de is sudden death waarbij je maar 1 leven hebt, en de laatste schotelt je ook alle games voor, maar moet je het met alleen de wiimote doen. Dus geen verschillende forms. Houd vooral je polsbandje om want anders heb je niet meer zoveel fun, vooral de drop the Wiimote game is een gevaar.

Multiplayer.

Wario Ware Smooth Moves draait natuurlijk om de Multiplayer, iets wat ik erg miste in Touched. De Multiplayer heeft verschillende spelmogelijkheden waarbij de meeste met maximaal 5 spelers speelbaar zijn. Maar de game waarin je als engeltjes door de lucht heen vliegt is speelbaar met maximaal 12 spelers. In de Multiplayer moet je de Wiimote doorgeven dit valt mij wel erg tegen. Vooral omdat er te weinig tijd is om het polsbandje om te doen. Dit zorgt natuurlijk wel voor hilarische situaties tussen de games door.

Ik wil ook op Tv.

Wil je ook op dat grote beeldscherm te zien zijn. Dan is Wario niet de perfecte game, de game bevat wel wat Mii ondersteuning. Maar veel zou ik er niet van verwachten. Bij je profiel zie je, je Miihoofd en af en toe in wat micro-games kom je voorbij, armpje drukken is daar een goed voorbeeld van. In de Multiplayer komt de Mii ondersteuning het best tot zijn recht. Bij zon beetje de helft van de games zie je, je eigen Mii personage op tv verschijnen.

Mama, ik wil iedereen laten zien hoe goed ik ben.

Nou kindje, dan heb je pech, Smooth Moves bevat namelijk geen online modus. De engelengame met spelers van over de hele wereld spelen was toch leuk geweest. Weinig spellen voor de Wii bevatten een online modus en Wario vult die reeks maar weer aan. Een online score modus was wel wat minste wat ze hadden kunnen doen.

Graphics en Sound.

Zoals iedereen wel weet zijn de graphics van de Wii nou niet bepaald spetterend. Maar met een spel als Wario maakt dat helemaal niets uit! Je hebt niet eens de tijd om op de graphics te letten, je merkt natuurlijk wel de kleurrijke en vrolijke omgevingen aan waarin je, je bevind. De (retro) geluidjes zijn een leuke toevoeging aan het spel en passen er goed bij. Helemaal in de sfeer van de Wario Ware reeks : plezierig en lekker druk.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Bureau voor Gamers: Nintendo’s mysterieuze driehoekjes

Rollercoaster Tycoon 3D Review