in

Ship Simulator 2006 Add-On (PC)


Genoeg van al die shooters, oorlog en actie? een beetje rust op de pc kan geen kwaad toch? daarvoor heeft het hollandse game bedrijf ”V-Step”

het perfecte spel voor gemaakt: ”Ship Simulator”, nu de Add-on uit is dacht ik er maar een recentie over te schrijven.

toen ik het spel had opgestart, koos ik maar meteen om te beginnen het grootste en meest uit-de-kluiten-gewassen cruiseschip ”the ocean star” genaamd om te beginnen.

al meteen viel mij op dat hier veel werk en zorg aan is besteed, zo begin je in de stuurhut (brug genaamd) waar veel detail aan zit, zo zie je bijvoorbeeld vele navigatie kaarten (waar maar één van werkt) die de stuurhut al weer een leuk uiterlijk geven.

je hebt bijv. ook ”interactive bridge controls” waarmee word bedoelt dat je de controles die op het 3d model zijn vastgemaakt met de muis kunt besturen, dat maakt het allemaal weer een tikkeltje leuker.

er zijn ook vele varierende scepen, zo heb je een speedjacht tot een kolosaal cruiseschip.

verder is het ook verbeterd dat je nu op ieder schip kan lopen, een ”walktrough” heet dat, wat het spel dan toch wel veel interesanter maakt.

het kwaliteit viel mij ook al niet tegen (al is het nu niet meer het mooiste tegenwoordig).

en verder zijn er weer wat nieuwe missies toegevoegd, waarin er met vele verschillende schepen word gespeeld, wel is het schade-geld wel sterk overdreven in een missie, zo heb ik dus met mijn bootje van ongeveer 400euro tegen een betonnen kant aan laten varen, waarna ik met een vorse rekening van wel 23 miljoen euro weer verder voer.

Verder zijn de missies toch wel langdraadig voor de mensen die niet van simulators houden, zo moet je bijv. met een jacht van de ene kant van de haven naar de andere kant varen wat toch wel zeker een uur kost, maar voor de liefhebbers is dat geen probleem.

er zijn ook veel varierende locaties zoals de ”Mu-koh phi phi” eilanden en New york, Rotterdam en nog veel meer.

Verder nadat ik het spel een paar keer had gespeeld, viel mij al op dat je iedere keer dat je het spel opstart, het serie nummer moet invullen, wat toch wel irritant begint te worden na een tijdje.

nog één minpunt is dat de AI schepen nogal dement zijn, zo kom ik dus aanvaren met dat cruiseschip, recht voor mij komt net een bootje om de hoek zetten, raad eens.. het bootje vaart recht op mij in en gaat vervolgens weer doodleuk verder varen.

Ik hoop dat deze recentie goed genoeg is geweest, en neem het niet te hard voor mij want het is mijn eerste recentie.

Bedankt voor het lezen.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Bureau voor Gamers: Nintendo’s mysterieuze driehoekjes

Rollercoaster Tycoon 3D Review