in

Pokémon Emerald (GBA)


Toen ik hoorde dat er een spel genaamd emerald uit kwam,was ik niet te kalmeren van blijdschap.Mijn blijdschap veranderde al snel in teleurstelling bij het horen van de handicap van het spel.Het zou namelijk juist hetzelfde zijn als Ruby en Sapphire…

Omdat ik deze teleurstelling niet kon geloven ging ik meteen op onderzoek uit…!Uiteindelijk bleek het waar te zijn,op een paar punten na:je kon er namelijk Groudon en Kyogre op vangen,er was een nieuw soort contest en dat er een nieuw eiland genaamd de battle frontier stond,waar je een groot soort battle town op je w8te om verslagen te worden…

Ik was teleurgesteld maar tog nieuwsgierig…dus uiteindelijk kocht ik het spel en linkte al van in het begin al mijn sterkste pokémon van ruby naar het spel wat de saaie stukken makkelijker maakten…

Uiteindelijk kwam ik in de battle frontier terecht waar me een grotere teleurstelling lag te w8ten dan ik me ooit had kunnen voorstellen…

Inleiding

het begin van het spel is net hetzelfde:je word ondervraagd door prof Birch en krijgt 1 van de pokemon uit zijn rugzak…

alle Jims zijn net hetzelfde behalve sommige puzzels om bij de Jim leader te komen zijn anders…

Alleen de Jimleader van sootopolis city is vervangen door Juan en de voormalige leader:Wallece,is gekroond tot champion van de pokémon leage.

Wat er met Steven gebeurd is vraag je???…die lozer kwijnd ergens in een grot weg en w8 tot je hem vind en met hem vecht…

The Battle Frontier

Na de leage te hebben verslagen komt er een toerist 8tig ventje naar je toe en vraagt je hem op te komen zoeken in de battle frontier…

zodra je er bent mag je kortom tegen allerlei mansen in tenten of geboewen gaan vechten om naar de baas van de tent of het gebouw te mogen…

Nadelen:

deze tenten vergen VEEl tijd en VEEL TE VEEL battles voordat je de baas mag bevechten.

Het enige waarvoor je speelt is punten waarmee je dolls of andere dingen voor je base mee kunt kopen of…in het geval van de baas…een medaille.

Voordelen:

Wel…ik kan er zo nx op vinden….sorry 🙁

Cheats:

wel bijna alle cheats van ruby en sapphire kunnen hierop worden uigevoerd…Behalve…(je kan deze eigenlijk ook op ruby en shapphire uitvoern)

namelijk: als je op je spel 193 uur hebt gespeeld moet je zeker naar lavaridge town gaan…zoals je normaal gezein wel weet is er daar dichtbij en waterval…let op!!! je moet iets voor 193 uur voor de waterval staan…als je ziet dat het 193 uur is haast je je de waterval op en normaal gezien staat er een opening…in die opnening is een kamer waarin een ventje staat dat je 100 master ballen geeft en je dan naar een vallei leid waar ja alle pokémon van alle generaties kuntvangen van rond de 50.Opgelet spaar minstens 20 masterballen voor the sky pillar…

zodra je denkt dat je de belangrijkste pokémon hebt gevangenkan je de vallei uit flyen en naar de sky pillar(weet zeker dat je klaar bent in de vallei want zodra je eruit bent sluit hij voor altijd)

dus als je daar dan klaar bent fly je naar de sky pillar met de 20 a 25 masterbals waar alle legendarische pokémon je opwachten…

zelf heb ik ze allemaal(de legendarische)deoxys,mew,mewtwo,celebi,jirachi enzovoort…Ps:normaal gezien werkt deze cheat altijd en zonder event…Bewijs???ik heb het bij al zoveel gezein dat je het wel moet geloven…ik heb pech gehad…op mijn emerald was ik te laat omdat mijn kleine broertje me aflijde…:(:(

BIG PS:sorry dat er geen prentjes zijn maar emerald is eigenlijk al zo bekend dat plaatjes niet nodig bleken….

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Bureau voor Gamers: Nintendo’s mysterieuze driehoekjes

Rollercoaster Tycoon 3D Review