in

LocoRoco (PSP)


Er was eens een wereld met flubberdieren genaamd locoroco. De locoroco zongen en speelden de hele dag door totdat de Mojya-troepen de wereld aanvielen. De Locoroco moesten de wereld kantelen en levels doorrollen om te ontsnappen uit de wereld, en dat doe jij met je PSP.

Je begint met een Gele Locoroco, kantel de wereld naar rechts!, kantel de wereld naar links!, spring! met die woorden kom je de locoroco-wereld wel door. In die werelden vind je veel dingen, zoals een bloem waarmee je Locoroco groeit en kleine vliegjes. In elk level kun je 20 bloemen pakken om groter te worden.

In Locoroco zijn 5 werelden met in elke wereld 8 levels met een verschillend thema.

Heb je een wereld gehaald dan ga je verder met een nieuwe wereld, in die werelden vind je weer een andere Locoroco vriend die je kan spelen, je kan in totaal 5 verschillende Locoroco’s krijgen .

Locoroco zou te makkelijk zijn als er geen vijanden waren die je ontsnapping wouden tegenhouden, maar er zijn ook vrienden die je willen helpen:

Vijanden:

Kojya – Kojya’s plakken aan Locoroco vast, daardoor word Locoroco zwaarder en kan hij minder hoger springen. Je kan de Kojya’s weghalen door in het water te springen.

Mojya – Mojya’s houden van Locoroco als ze er een zien rennen ze er geheid achteraan.

Musukusu – Als hij een Locoroco pakt sleurt hij de Locoroco mee onder de grond en eet de Locoroco op.

Er zijn nog meer vijanden maar vind die zelf maar.

Vrienden

MuiMui – Een klein blauw mannetje die je een cadeautje geeft als je hem vind.

Er zijn ook nog meer vrienden maar vind die zelf maar.

De wereld van Locoroco zit vol met kleuren, maar er zijn ook donkere levels. In Locoroco kom je ook verschillende ondergronden tegen zoals een soort pudding waar je erg inzakt maar ook ijs waar je lekker overheen kan glijden.

In de levels van Locoroco zitten ook verstopte gebieden, dat zijn plekken waar je niet ziet hoe je erin komt, je kan een verborgen gebied inkomen door bijvoorbeeld op een bepaalde plek door de wand van het level te lopen. In die verborgen gebieden kan je bloemen vinden die je groter maken maar ook MuiMui’s. Heb je een MuiMui gevonden, dan krijg je een onderdeel voor je Locorocohuis. Onderdelen kun je soms ook krijgen door je Locoroco te laten zingen voor bepaalde wezens.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Bureau voor Gamers: Nintendo’s mysterieuze driehoekjes

Rollercoaster Tycoon 3D Review