in

Fout in Tomb Raider verpest het avontuur


In de Wii-versie van Tomb Raider: Underworld is er een grote glitch gevonden, die ervoor zorgt dat het spel niet meer uit te spelen is. De fout is vlakbij het einde van het level Coastal Thailand ontdekt, waar een hendel naar beneden geduwd moet worden. Het probleem is dat de hendel in zeldzame gevallen helemaal niet verschijnt.

Gelukkig heeft Eidos een oplossing gevonden…min of meer. Overigens lijkt het erop dat de oplossing alleen voor de NTSC-regio werkt en niet voor de PAL-gebieden. In het meest gunstige geval kun je vanaf een eerdere savegame terugkeren en het stukje opnieuw proberen. Mocht dat niet werken en je hebt een SD-geheugenkaartje tot je beschikking, download dan de volgende file. Let wel dat deze oplossing mogelijk alleen voor de Amerikaanse-versie werkt. De stappen die je moet volgen zijn als volgt:

Unzip “20081124 TRU Wii NTSC save.rar”Zet de content op het SD-kaartjeZorg dat de Wii uitstaat en stop het SD-kaartje in de WiiStart de Wii zonder het spelGa naar Wii-opties > Selecteer opgeslagen data > Select Wii > Selecteer SD-kaartSelecteer de Tomb Raider: Underworld-file en kopieer de bestanden naar het geheugen van de WiiAls de bestanden op de Wii staan, haal het SD-kaartje eruit en start de Wii opnieuw opStart Tomb Raider op en laad de savegameMochten de oplossingen niet werken, dan raden we je aan contact op te nemen met de helpdesk van Eidos.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Professor Layton and the Curious Village

Community Update Deel 2