in

Community Update Deel 2


De afgelopen twee weken zijn werkelijk voorbij gevlogen. In deze twee weken is weer een hoop gebeurd: Het internet bestaat inmiddels twintig jaar, het stemmen op je favoriete members is weer begonnen, de goedheiligman met zijn roestende boot is weer in het land. Kortom het is weer tijd voor een Community Update.


Club van het Moment
De Avatar: The Legend of Aang Club is deze keer verkozen tot Club van het Moment. Dit komt vooral door de actieve leden en leuke competities binnen de club. De club heeft zelfs zijn eigen ban-beleid en een grappige berichtenbalk. De Avatar Club is een verzamelplek voor alles wat met Avatar te maken heeft, maar voornamelijk voor de serie. Op 7 oktober 2007 is de club opgericht door Yorn Gieling (DaVinci) en inmiddels telt de club 129 leden. Helaas lukte het mij niet om Yorn te spreken, daarom stelde ik Matthijs Verwer (NintendoVIP), medeoprichter van de club, enkele vragen over de club.

http://www.insidegamer.nl/clubs/avatarthelegendofaang

Waarmee onderscheidt jouw club zich van de rest?

Ten eerste is het thema anders, onze club zet geen game centraal maar een serie. Daarnaast is Avatar natuurlijk één van de coolste tekenfilms ooit gemaakt en was het zelfs zo dat tijdens het wachten op nieuwe afleveringen, we genoeg te kletsen hadden. Beetje speculeren over van alles en nog wat, en natuurlijk ons originele “Onzin topic” wordt nog altijd druk bezocht. Maar boven alles staat natuurlijk ons geweldig gezellige team, die er samen met de vaste bezoekers en de gasten voor zorgen dat het elke keer weer een feestje is bij ons! Toch moet ik eerlijk bekennen, dat ik nog steeds verbaasd ben over het feit dat onze club zo hoog opgeklommen is.

Op welke log ben je het meest trots?

Deze. We waren allemaal flink in onze sas toen we het ultieme bereikt hadden met een club die nog geen fractie van de leden van pakweg Club Nintendo of PlayStation had. En nog steeds zijn we één van de best bezochte clubs en daar zijn we apetrots op!

Wat zijn je plannen voor de toekomst met de club?

Natuurlijk onze bezoekersaantallen veilig stellen door het gezellig te houden, want zonder bezoekers leeft onze club immers niet. En ondanks dat de serie nu aan zijn einde is gekomen, zijn we van plan het moreel hoog te houden. Op onze agenda staat een log-serie over de biografieën van de personages uit Avatar. Misschien dat we nog wat verkiezingen houden, onder andere een tweede tekencompetitie zou ik persoonlijk wel leuk vinden.

Interview

André Keim is op InsideGamer bekend onder de naam Spam Fischer. Ik stelde hem enkele vragen.

http://fpmedia.insidegamer.nl/avatars/38321.jpg Jij bent al sinds mei 2006 lid, maar hoe ben je nu op InsideGamer beland?
Ik keek vroeger altijd naar een programma genaamd Gammo. Het kwam toen vaak voor dat ik een aflevering of bepaald stukje van de aflevering miste en keek toen vaak op de site. Daar stonden ook altijd een aantal geschreven nieuwsberichten en artikelen, met als bron InsideGamer. De informatie wist me erg te boeien en ik begon steeds vaker InsideGamer te bezoeken. Na een maand of twee heb ik me aangemeld en tadaaa, daar was ik dan.

Wat is je laatst gekochte game en wat vond je van deze game?
Eigenlijk heb ik bij mijn laatste aankoop twee games gekocht, namelijk Guitar Hero III en Fable II. Met allebei vermaak ik me echt prima. Guitar Hero is gewoon een geweldige muziekgame en helemaal omdat ik zuig in het echte gitaarwerk. Voor Fable II is geen uitleg nodig denk ik zo, gezien het feit dat ik sinds het aanmelden bij IG dezelfde, Fable II-avatar heb gehouden. Fable II is mijn game van het jaar 2008.

Wat maakt InsideGamer voor jou nu zo bijzonder?
De grote community. Er is altijd wel wat te lezen of te bekijken op de site. Daarnaast vind ik het ook leuk om af en toe mijn mening over een game te delen door middel van een memberrecensie. Maar de meest belangrijke reden is toch het nieuws, waarvoor ik iedere dag meerdere malen kom kijken.

Je hebt één keer de ” Memberrecensie van de maand” gewonnen. Maar tegenwoordig verschijnen er minder memberrecensies van jouw kant, waarom? Ben je gestopt met schrijven?
Ik heb inderdaad één keer de MrvdM gewonnen, waarvan ik nog steeds mijn gastrecensie moet schrijven. Ik ben echter niet gestopt met schrijven. De laatste tijd heb ik het erg druk met school waardoor het schrijven een stuk minder is geworden. Daarnaast ben ik redacteur bij een andere site, dus dat is een andere reden waardoor er minder verschijnt van mijn kant. Van gestopt is dus gelukkig geen sprake, sterker nog, ik ben momenteel bezig met een nieuwe memberrecensie die binnenkort verschijnt.

Kun je ons al iets vertellen over je nieuwe memberrecensie? Over welke game ga je schrijven?
De game die ik ga recenseren is Tomb Raider Legend voor de Xbox 360. Ik heb de inleiding al klaar en de eerste alinea’s staan ook al op “papier”. Er moet echter nog wel het één en ander aan gebeuren en gefinetuned worden voordat ik hem online ga zetten.

Moet er volgens jou nog iets veranderen aan InsideGamer?
Of er echt iets aan InsideGamer moet veranderen weet ik eerlijk gezegd niet. Misschien zou er wat vaker een memberimpressie gehouden kunnen worden of wat andere activiteiten waardoor members en de redactie elkaar ontmoeten. Verder zou ik niet echt iets kunnen bedenken wat veranderd zou moeten/kunnen worden.

Wist je dat de IGF-awards weer begonnen waren?
Ja, ik heb het gemerkt ja, het stond in menig man zijn signature. Ik heb echter nog niet mijn stemmen uitgebracht. Maar binnenkort ga ik eens kijken wie mijn stem verdient.

Wil jij ook stemmen? Ga dan naar het volgende topic en breng je stem uit!

Laatste vraag. Welke game is er nog niet, maar moet volgens jou nog wel verschijnen?
Een echte, naamwaardige Donkey Kong voor de Wii of DS. Geen twijfel over mogelijk.

Lijkt het je leuk om de vragen zoals de hierboven staan in het interview te beantwoorden? Stuur dan een PM naar Vincent.

Weblogs
Aiii is de winnaar van Community Update 1, hij versloeg de rest overtuigend. Hij heeft hierdoor eeuwige eer op InsideGamer gewonnen. Maar goed, laten we snel overgaan de nominaties van deze keer. Ditmaal zijn het er geen drie, maar vier.

http://fpmedia.insidegamer.nl/avatars/38341.jpg mp_40_fan
mp_40_fan was blij met GTA IV, maar het balkje Games For Windows op het hoesje van GTA IV bleef in zijn hoofd zitten. Daarom besloot hij een weblog te maken die dieper in zou gaan op Games for Windows en de mogelijkheden daarvan.
Weblog: Games For Windows Live

http://fpmedia.insidegamer.nl/avatars/54574.jpg -Solum-
-Solum- had ik voor twee weblogs kunnen nomineren. Maar er moet uiteindelijk een keuze gemaakt worden en het is GameGear geworden. Gamegear is een digitaal magazine dat wekelijks verschijnt met een hoop informatie. Denk aan: Nieuws, grappen, stellingen en meningen over verschillende games. Jammer genoeg is de tekst niet even goed te lezen.
Weblog: Gamegear 2

http://fpmedia.insidegamer.nl/avatars/46759.jpg Shoarmaboer
Ook Shoarmaboer had het over GTA IV, alleen in tegenstelling tot mp_40_fan had hij het over het realisme van de game. Hij is van mening dat het te realistisch is en speelt daarom liever een fantasierijke game, bijvoorbeeld LittleBigPlanet.
Weblog: DenLog: Realisme of verdrinken

http://fpmedia.insidegamer.nl/avatars/59168.jpg 7threst

7threst houdt van retro en dat is maar goed ook, want retro is weer helemaal in. 7threst in zijn eigen rubriek Viva la Old School, bespreekt hij verschillende retrogames en geeft vervolgens harde, maar rechtvaardige mening erover.
Weblog: Viva La Old School! #2

En dat was de tweede Community Update, nieuwe stijl. Over twee weken zijn we er weer. Wil jij dat jouw club in het zonnetje wordt gezet of lijkt het je leuk om de vragen zoals de hierboven staan in het interview te beantwoorden? Stuur dan een PM naar Vincent. Tot over twee weken!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Fout in Tomb Raider verpest het avontuur

Minimum systeemeisen Mirror’s Edge bekend