in

PS2-SingStar-titels werken nu ook op PS3


Sony heeft middels een persbericht naar buiten gebracht dat alle SingStar-games voor de PlayStation 2 nu ook op de PlayStation 3 speelbaar zijn. Dit alles is ter ere van het éénjarige bestaan van SingStar voor de PS3. Voor SingStar-liefhebbers is dit bijzonder goed nieuws want er zijn heel wat edities voor de PS2 verschenen, namelijk: SingStar Party, SingStar Popworld, SingStar Rock Ballads, SingStar R&B;, SingStar Pop Hits, SingStar 80’s, SingStar 90’s, SingStar Rocks! TMF, SingStar Anthems, SingStar Legends, SingStar Summer Party en SingStar ABBA.

Het enige nadeel is dat je ook een SingStar voor de PS3 nodig hebt. Voordat je deze games op je PS3 kunt spelen, moet je namelijk eerst een automatische update downloaden via het PlayStation Network. Wanneer de update is geïnstalleerd, kun je SingStar voor de PS3 starten. Na het opstarten is het mogelijk de schijf te verwijderen en deze te vervangen voor iedere PS2-versie van het spel.

Naast dit heugelijke nieuws heeft Sony tevens laten weten dat SingStar ergens volgend jaar een draadloze microfoon krijgt, dit geldt zowel voor de PS2- als PS3-versie.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De Grootste Baggergame van 2008

Rise of the Argonauts