in

The Legend of Zelda: Twilight Princess (Wii)


“Oh..! zo moet je dat oplossen”!Heb ik vaak gezegt, toen ik de eerste paar uur met The legend of Zelda Twilight pirinces bezig was. En dat alleen al in de eerste paar uur. Dan te denken dat ik nog zo’n vijftig uur te gaan had! maar ja, wat denk je dan, van zelda…

Het verhaal gaat als volgt: Link is DE held van alle kinderen in het dorpje, ze vinden hem helemaal geweldig als ze zien dat hij een houten zwaard heeft gekregen! Op een dag, als Link weer eens zijn zwaard laat showen aan de kinderen, komt er een aap op het groepje af. De kinderen schreeuwen van alles en ze zeggen ook dat hij veel schade heeft aangericht. Niet lang daarna rennen de kinderen achter de aap aan, en volgt link ze. Maar na een tijdje ziet hij dat ze het donkere bos in zijn gegaan. Zo dapper als Link is gaat hij ook in het bos om de kinderen te zoeken, waar hij met boze monsters vecht.

als hij ze heeft gevonden,(met z’n paard) keert hij terug in het dorpje,

waar zijn geheime aanbidder de wond op Links paard ziet. Daar is ze niet blij mee, en word nogal boos op hem. Als hij haar heeft gevonden in een waterpoel, worden ze neergeknuppelt door monsters, en worden de kinderen en Links aanbidder ontvoerd. Als link wakker word ziet hij dat de kinderen weg zijn(omg)! en daar begint links avontuur opzoek naar de kinderen en zijn aanbidder.(en natuurlijk de twilight world te verwoesten, maar dat wordt te veel gespoil)

Nou! dat was nog eens een beknopte beschrijving. Maar dat is logisch, met zo’n geweldig avontuur. ik zal wat zeggen over de gameplay:

Als je voor het eerst eens een keer met je catapult mag schieten, voel je gelijk dat het werkt, je richt met de wiimote en je schiet met de B trigger. De besturing is niks te gevoelig en voelt goed, laat staan het zwaardvechten, want dat werkt ook al zo goed. Als je eenmaak een zwaard hebt en er stomweg op los mag slaan, voel je hier ook dat het gewoon uitstekend wert. Naast de gewone horizontale slagen heb je ook verticale slagen, en de oh zo bevredigende “finishing attack” je springt op je vijand en je steekt je stuk metaal dwars daat je vijands maag, ik kan er geen genoeg van krijgen!

De graphics en de sounds zijn van eindeloos goed kwaliteit. Om maar te beginnen met de graphics, Prachtige omgevingen en erg goede graphische stijl. Elk dorp lijkt te leven, elke vijand is erg goed vormgegeven, gewoon prachtig! En de sound, die daar natuurlijk ook een steen(tje)

bijdraagt. Want die laten de spelomgeving natuurlijk ook tot leven brengen, vooral de achtergrond muziek is mooi, gewoon top kwaliteit!

Ik kom tot de conclusie dat dit spel gewoon een dikke NEGEN EN EEN HALF waard is, want met alles bij elkaar is dit spel gewoon zo goed. Ik kan geen minpunt bedenken, echt niet. De besturing is gewoon erg goed, de graphics zijn opperbest en de sounds, gewoon geweldig!

Ik kan niet meer doen dan dit spel gewaan dik aanraden, Je hebt er gewoon zo veel aan. dertig a veertig uur speeltijd zonder de side missions. Maar met alles unlocken en alle side missions wordt het toch al snel zo’n vijftig uur. Koop dit spel, en het belangrijkste, geniet ervan!!!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Bureau voor Gamers: Nintendo’s mysterieuze driehoekjes

Rollercoaster Tycoon 3D Review