in

De Sims 2: Huisdieren (NDS)


De Sims breidt zich weer verder uit. Nu ook met deze ds versie van de Sims huisdieren. Er zijn al veel dierengames tevoorschijn gekomen. Maar dit is een ander soort dieren game….. in dit spel ben je namelijk dierenarts!! Dat is toch wel weer wat anders dan Nintendogs!!

Je start in deze game met het aanmaken van je Sims poppetje. (Zoals in elke Sims game.) Daarna maak je je huisdier aan. Je kan kiezen uit een hond of een kat. Dan vertrek je naar je huis waar je eerste klant op je wacht. Als je zijn/haar dier goed verzorgt begint pas echt je carrière!!

In deze game moet je verder zorgen dat je zoveel mogelijk mensen helpt hun dieren beter te maken en zo een zo goed mogelijke reputatie te krijgen. Er komen dieren in je kliniek die om verschillende redenen beter gemaakt moeten worden. Ze kunnen bijvoorbeeld de griep hebben, wormen hebben, vlooien hebben, iets ingeslikt hebben of een gebroken poot hebben. (Ik weet niet hoe je dat moet behandelen dus als je het weet: Vertel het me !!!) Wanneer je de dieren beter hebt gemaakt krijg je natuurlijk geld!! En soms ook nog een bonus. Maar waar het eigenlijk om gaat is zoveel mogelijk punten te krijgen waardoor je reputatie omhoog gaat. Ook kun je dieren kunstjes leren, met ze spelen en naar het park. (Hoewel ik niet weet wat je in het park te zoeken hebt behalve dat je er met mensen kan praten en er net zoals thuis met de dieren uit je kliniek kan spelen en trainen.)

Maar op een gegeven moment wordt het allemaal een beetje eentonig en saai, er gebeurt niet heel veel anders dan het beter maken van dieren. Je kan als je geld genoeg hebt wel een nieuw huis kopen en inrichten maar dat was het dan ook. Het is jammer dat je maar 1 huisdier kan hebben en dat je alleen maar kan kiezen tussen honden en katten. Ook zijn de huizen waar je in kan wonen klein. Het zou leuker zijn als je meer ruimte had om je huis in te richten. Er zijn zoveel leuke spullen om uit te kiezen maar je kunt ze niet neerzetten. De graphics zijn niet echt heel erg goed uitgewerkt.

Ik vind het spel wel een aanrader voor als je iemand bent die van dieren houdt. Als je Nintendogs leuk vindt is er een grote kans dat je dit spel ook leuk vindt !! Zeker als je later dierenarts wil worden !!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 1 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Bureau voor Gamers: Nintendo’s mysterieuze driehoekjes

Rollercoaster Tycoon 3D Review