in

Pro Cycling Manager – 2006 (PC)


We hebben er weer een jaar op gewacht, maar eindelijk is de relaesedatum aangebroken. De releasedatum van Pro Cycling Manager 2006. En wordt deze reeks oo weer zo populair als z’n voorgangers? U verneemt het in de volgende zinnen:

Voor degene dien het nog niet weten, Pro cycling manager 2006 is een wielerspel, waar je zelf sportdirecteur wordt van een wielerploeg. Je kan uiterraad met de bekende ploegen en de bekende renners rijden. Dan denk ik aan Quik-Step en natuurlijk wereldkampioen Tom Boonen.

Het spel is serieus verbeterd, als je het vergelijkt met z’n voorganger. Zo kan het bv. in je carrierë zijn dat je wordt gevraagd om Garaté meetelaten doen bij de ronde van Mallorca, voor 2800 euro. Zo’n dingen maken het spel natuurlijk realistischer.

Een minpunt is dat het nog altjd kan zijn dat renners door een lichaam van iemand anders doorgaan. Dit is dan ook vervelend. Maar ook nog een realistisch punt is dat er supporters met een vlag op een klim met de koplopers meelopen. Je hebt ook genoeg camera’s om de wedstrijd alsof op tv te volgen.

De carrierë mode is dan ook serius verbeterd, dus is deze game zeker weer het kopen waard!

Misschien vinden jullie dit wel een hele korte review, maar ik heb in korte zinnen nog eens alles gedaan wat ik kon.

DANKU VOOR HET LEZEN!

(sorry dat er geen foto’s zijn maar ik weet niet hoe ik dat doe)…

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Bureau voor Gamers: Nintendo’s mysterieuze driehoekjes

Rollercoaster Tycoon 3D Review