in

Athens 2004 (PS2)


De olympische zomer spelen wat een pracht evenement met de verschillende onderdelen waar iedereen wel zoet mee is. Nederland is erzoals gewoonljk bij met zijn toppers, die altijd wel een medaille in de wacht slepen, zoadat ze die kunnen showen aan de pers.Eurocom heeft in 2004 Athens 2004 uitgebracht, maar of ze dat er goed van afgebracht hebben dat kan je zoals gewoonlijk hier lezen. ( waarom gebruik ik nou altijd het zelfde truukje om jullie mijn recensie te laten lezen)

modi/Onderdelen

Er zitten verschillende modes in deze game.Je hebt arcade waar je gewoon kan trainen en met zin tweeen een wedstrijd kan spelen en je hebt wedstrijd hier ga ik nu wat dieper op in.Als je in het wedstrijd menu bent aangekomen zie je verschillende dingen: Individueel: je kan hier gewoon 1 onderdeel doen en daar een medaille mee halen, tienkamp: Hier kan je een tienkamp doen dus tien verschillende onderdelen, zevenkamp: hier zijn het zeven onderdelen en dit is voor de vrouwen, Atletiek: alle atletiek onderdelen doen, watersporten: alle watersporten, turnen: je raad het al alle turn onderdelen, kampioen: dat zijn alle onderdelen in een gestopt, eigenspel:hier kan je alle onderdelen kiezen waar jij het best in bent. In dit spel zijn maarliefst 25 verschillende onderdelen van atletiek to paardrijden dit vind ik erg tof dat je zoveel verschillende onderdelen kan spelen. Conclusie er zijn dus genoeg modes voor iedereen.

Graphics/sound

De graphics zijn zeer matig voor een ps2 game. De stadions zijn gewoon slecht afgewerkt net zoal de spelers zelf( heb nog nooit iemand gezien met zuke hoekige schouders!!!) die altijd als ze winnen een schele smoel trekken dit ziet er erg slecht afgewerkt uit. Soms zie je wel eens wat renners voorbij rennen, maar dat is eigenlijk een hele kleine toevoeging.De menu’s zien er ook niet echt bepaald goed uit gelukkig worden ze wel wat opgefleurd door de geinige popetjes met zeer grote voeten tijdens het laden, maar dit is echt een klein pluspuntje voor de graphics die dus erg slecht zijn.de soundtrack daarintegen is erg oke met een leuk deuntje als je in het menu bezig bent alleen het jammere is dat het deuntje een beetje snel gaat vervelen.Het commentaar is ook goed en van nederlandse bodem en is goed uitgewerkt het is niet veel wat die gast zegt, maar wel voldoende. De achtergrondgeluiden zijn redelijk je hoort mensen juichen en je hoort soms een omroep(st)er iets omroepen in een onduidelijk taal. De sound is dus veel beter gelukt als de graphics.En dat is maar goed ook anders had het een veel lager punt gekregen.

Gameplay

de gameplay is zeer goed dat komt ook deels door de verschillende onderdelen van het spel. Alleen er is een ding wat een minpunt maar ook een pluspunt kan zijn dat is het button-bashen, want je bent bijv. de 400 meter aan het lopen en dan moet je zo snel mogelijk rondje en kruisje achter elkaar indrukken. Na 200 meter moet ik het spel dan op pauze zetten,omdat ik dan zo moe ben van het indrukken van die toetsen. Aan de anderekant vind ik dit ook wel weer leuk, omdat het (als je het vaak doet) je konditie op peil houd :D, maar ook een goed gevoel geeft als je als eerste over de finish bent. Bij de 800 en 1500 meter is dit gelukkig niet het geval en moet je met je analoog werken dit is een stuk beter gedaan, want als je die 800 meter moest doen zoals je dat doet bij de 100 meter dan zou ik bijna doodgaan. voor de rest zijn bijna alle andere onderdelen goed uitgevoerd. Een ander leuk ding is dat je dit spel met een dansmat kan spelen dit zorgt dan weer voor een heel andere gameplay ervaring (jammer dat ik niet zo’n mat heb. Je kan dit spel ook met zijn tweeen spelen en dat is toch echt wel een stuk leuker als in je eentje. conclusie de gameplay is goed uitgewerkt alleen het buttonashen is voor de 1 een minpunt maar voor de ander een pluspunt het licht er dus maar net aan wat je zelf leuk vindt.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Bureau voor Gamers: Nintendo’s mysterieuze driehoekjes

Rollercoaster Tycoon 3D Review