in

Eerste beelden en info Pro Evolution Soccer 4


Vandaag zijn de eerste screenshots en is er informatie verschenen over Pro Evolution Soccer 4. Pro Evolution Soccer 4 zal verschijnen op de PlayStation 2, PC en Xbox. Het vierde deel zal beschikken over vele nieuwe truckjes en bewegingen, nieuwe penalty en vrije trap technieken. Verder is Konami druk bezig geweest om het spel nog realistischer te maken. Spelers zullen eigen bewegingen hebben zowel met de bal als zonder de bal.

Konami heeft verder ook een nieuw dribbel systeem ontwikkeld. Passes en trappen kunnen nu met nog meer precisie gemaakt worden. Ook zal voor het eerst in de Pro Evolution serie de scheidsrechter een opwachting maken op het veld. Ook zal het spel beschikken over een My best eleven mode, hier kunnen spelers hun eigen team samenstellen en proberen om bij de beste te horen. Naast al deze grote veranderingen zijn er nog wat kleinere, zo is het mogelijk dat spelers gedwongen worden om te stoppen met hun voetbal carrière vanwege een blessure.

Pro Evolution Soccer 4 zal in het vierde kwartaal van dit jaar in de winkels liggen voor de PlayStation 2, PC en Xbox. De eerste screenshots kun je vinden in onze screenshotgalerij. (GP)

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Harry Potter en de Gevangene van Azkaban

Interessante uitspraken Eiji Aonuma over Zelda