in

The Lord of the Rings: The Two Towers (GBA)


Lord Of The Rings The Two Towers

De Lord of the rings ( Ik kort het even af met LOTR ) two towers is een spel dat mij niet echt dat ik dacht van die moet ik hebben. Met de nadruk op MOET.

Het was ook geheel toeval dat ik het spel kreeg op sinterklaas avond. Ik nam toen mijn toen nog mooie GBA nog overal mee naar toe. Dus toen alle cadeau’s waren uitgepakt en we weer naar huis toe gingen stopte ik hem in mij GBA en begon te spelen.

Gameplay

Ik starten hem op en zag alle reclame van de makers vloeiend voorbij komen.

Toen moest ik een taal kiezen.Ik keek het lijstje af met alle talen en mijn oog viel op iets dat je niet vaak ziet. Namelijk Nederlands.Dus ik selecteerde Nederlands. Het is wel makkelijk vooral voor kleine kinderen en daar is het spel ook wel voor bestemt. En natuurlijk voor de luie mensen onder ons :P. Je komt dan uit bij het hoofdmenu. Waar je kan kiezen tussen 4 verschillende dingen.

Namelijk 1 – Nieuw spel, 2 – Spel laden 3 – Multiplayer 4 – Opties

Ik vertel nou heel kort wat van die vier.

1 – Je kan kiezen uit maar liefst 5 verschillende personages waar jammer genoeg Gimli niet bij zit maar welke er wel in zitten zijn – Aragorn sterk met het zwaard. Gandalf sterk in magie. Frodo moet het hebben van de slimheid en alertheid. Legolas sterk met pijl en boog maar misschien wel iets te sterk.

Dan heb je ook nog Eowyn is een sterke maar vooral een mooie vrouw:P.Elk personage volgt zijn eigen verhaal dat het spel toch nog een replay waarde mee geeft en je dus wel wat tijd mee kan besteden.

2 – Spel laden kan je kiezen uit maar vier sloten. Je denkt vast vindt je dat niet genoeg dan !

Maar als ze er nou 5 deden had je er voor elk personage een save slot.

3 – Multiplayer kan ik niks over zeggen omdat ik namelijk maar een GBA heb .

4 – Opties kan je in stelen van hoe hard wil je de muziek of de geluiden en kan je de taal nog een keer opnieuw instellen.

En verder

Ik koos voor legolas en ik keek wel even verbaast toen ik hele mooie en scherpe beelden in beeld komen. Na een gesprek met Gimli kon ik eindelijk starten. Je rugzak waar je maar 8 verschillende dingen in kan stoppen was nog helemaal leeg ik had alleen een boog en een vest aan.Wel van leer:P

Het is speelt lekker weg wat een goed punt is . je ziet het spel vanuit een vogelvlucht perspectief.

Wat helemaal niet vervelend speelt de levels zijn mooi met mooie lopende beestjes (wat het zijn weet ik niet:P) maar het lijken op eekhoorns. De vijanden zien er ook zeer mooi uit dus is eigenlijk niks op aan te merken. Het nadeel is dat je poppetjes altijd het zelfde blijft maakt niet uit of je hem een helm op doet hij blijft het zelfde.

Geluid

Geluiden zijn goed uitgewerkt van hele kleine geluidjes zoals het geluid van je boog tot het schreeuwen van de orks.

Levelen

Je werkt met levels. Elke keer kan je een level omhoog gaan door beesten doodt te maken door dat te doen krijg je expr points. Als je een level omhoog gaat krijg je punten die je kan geven aan eigenschappen die je kan geven aan Gezondheid tot en met moed enz. Je hebt ook speciale gave die verschillen van laten maken door stil te staan een paar seconde tot en met het op roepen van Gimli.

Conclusie

Een leuk spel voor de echte LOTR fans maar ook voor de andere mensen die van rpg en adventure houden. Goede gameplay en mooi geluid maar ook mooie film beelden.

Maar ook ieder spel heeft min punten. Zoals meschien vindt je hem te kort en Waarom geen Gimli

Plus ook nog volgens mij was Legolas te sterk. Ik zal je een voorbeeld geven ik kwam aan bij een baas ik zag dat je tussen 2 muurtjes weg kon lopen maar daar kon die baas niet heen dus kon ik zonder geraakt te worden. Hem makkelijk door schieten.

Een aanrader voor de echte LOTR Fans die een gba in hun bezit hebben.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Bureau voor Gamers: Nintendo’s mysterieuze driehoekjes

Rollercoaster Tycoon 3D Review