in

Torino 2006 Olympic Winter Games (Xbox)


De koude, de lekkere sneeuw, zelf de harde sneeuwbalgevechten, komen er weer aan. Alleen kun je al die dingen niet doen in Torino 2006. Want zoals altijd is er een game van de Olympische Spelen te koop. Of deze de moeite waard is, vertal ik je nu…

Torino 2006 is gemaakt door 49k, die nog het spel NHL 2006 gemaakt hebben. Dus verwachten we weer een topgame van 49k! Na een introfilmpje komen we aan bij het hoofdmenu, waar je kan kiezen welke sport je gaat doen. Ik koos dan maar eerst voor schaatsen. Dan vroeg de console hoeveel meter schaatsen je gaat doen, ik koos voor de 1000 meter. Tot dan zag alles er nog behoorlijk uit. Ik had verwacht dat ik ging moeten kiezen tussen de mannen of de vrouwen. Maar dat was geen waar, verder moest in nog me’n naam in typen en voor welk land ik ging schaatsen.

We kwaam aan in de schaatspiste. Alles zag er verzorgt uit, de graphics waren ook oké. Er kwam niets op het scherm dat ik mocht beginnen, maar ok hoorde eenschot, dus wist ik wel dat ik mocht starten. Ik moest beginnen met buttum-baschen, daarna moest ik in een bepaald ritme de knoppen A en B indrukken. Ik kwam aan en werd meteen 4de, makkelijk dus!

Verder moest je met alle andere sporten een beetje het zelfde doen. Ik noem het misschein wel een goede game, maar je kan er geen uren mee vermaken!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Bureau voor Gamers: Nintendo’s mysterieuze driehoekjes

Rollercoaster Tycoon 3D Review