in

Mario & Luigi: Partners in Time (NDS)


Panters in time de leuke RPG

Nieuwe moves

Partners in time zit boordevol puzzels die naast leuk ook behoorlijk afwisselend zijn. Tevens leer je in de loop van de game nieuwe moves, waardoor je bepaalde problemen kunt oplossen, die eerst helemaal niet mogelijk leken. Het is alleen wel jammer dat de meeste puzzels een beetje te makkelijk. Raak je dan toch in de knoop. Dan denk je gewoon laat maar zitten. Blijkbaar moeten ook de jongen gamers hier behoefte aan hebben, waardoor het geen uitdaging meer lijkt voor de doorgewinterde RPG fan. Toch bevat Partners in time behoorlijk wat afwisseling en met zo’n 20 game-uren ben je wel even zoet met deze game.

Graphics+Gameplay+Sound

Naast de leuke gameplay zie Panters in time er ook nog een geweldig uit. Het gaat hier natuurlijk niet om top-of-the-bill 3D-beelden, maar alles ziet er weer kleurrijk, leuk, schattig uit. Ook de geluiden zijn typisch Nintendo en hier is ook niks verkeerds op te merken. Het lijkt net of alles in deze game er goed uit ziet. Wel moet gezegd worden dat er op geen enkel moment gebruik wordt gemaakt van de touchscreen. Maar daar heb je natuurlijk wel weer je handen vol aan. Naast het ontbreken van de touchscreen-mogelijkheden kun je de game tevens niet in multiplayer spelen. Maar de singleplayer van deze game is daarentegen geweldig.

Te gemakkelijk

Ik kan per direct aangeven dat de game verreweg van moeilijk is. Afgezien van de soms lastige besturing tijdens het toepassen van je groepsaanvallen, is de moeilijkheidsgraad veel te laag. Daarbij komt wel dat je bijna de gehele game met 4 personages bent, en dus bijna niet de kans krijgt om dood te gaan. , mits je van elkaar splitst en het gevaar met de baby’s opzoekt. Het verhaal kun je zien als een punt van A naar B en dan komt C. Het verhaal draait vooral om vele puzzels oplossen, zonder dat je er naar vraagt, en zeker niet over wilt weten. Echter betekent gemakkelijk niet altijd kiddy, of te weinig waarde voor je geld. Dit spel heeft juist een leuke variatie aan mogelijkheden die je met de baby`s tegenkomt.

Conclusie

Nintendo kan je makkelijk voor kiddy uitschelden maar dat is typisch Nintendo. Nintendo maakt dit niks uit. Mij maakte het juist wel uit of het kiddy of niet was. Ik heb hier wel een ding van geleerd kiddy is niet stom maar juist leuk het is toch leuk om in een kleurrijke wereld rond te lopen met je baby op je rug. En dat heeft ook nog iets van verzorgen weg.

Ik heb een besluit genomen en dit is er uit gekomen kiddy is cool.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Bureau voor Gamers: Nintendo’s mysterieuze driehoekjes

Rollercoaster Tycoon 3D Review