in

Resident Evil Outbreak (PS2)


Het was donderdag 4 uur, ik fietste naar de plaatselijke gameshop om resident evil outbreak file#2 te kopen, tot mijn grote verbazing hadden ze hem niet. ik boos natuurlijk, uit ergenis liep ik maar naar de budget bakken om te kijken of daar nog wat soeps in lag en ja. ik zag daar resident evil outbreak liggen voor een spotprijs van 9,99 euro. Kopen kopen kopen, dacht ik in mezelf. En ja 3 dagen later schrijf ik dit review, alhoewel m,n blijschap toch wel is gegaan er waren namelijk enige punten van Kritiek….

Gameplay De gameplay is alles behalve soepel, de grote “Resident evil” problemen zijn er wel uitgehaald onder andere zal je minder vaak in kleine weggetje stuntelen, en zal je makkelijker kunnen ontvluchten aan die “baklappen van een zombies die aan besmet zijn door een biologisch wapen” Ook nieuw is “ahum” was dat je, je teamgenoten kan roepen bijvoorbeeld als je door een grote groep vijanden word aangevallen en je kan het niet alleen aan dan kan je altijd nog “help” roepen. wat niet vernieuwd is, is het camera standpunt, die bekijk je namelijk vanaf een bepaald punt, eigelijk lijkt het net dat je in een plaatje rondloopt. De grootste vernieuwing moest zijn dat je online kan. maar op een of andere rede hebben ze dit niet in de europese versie verwerkt.

personages inplaats van in je eentje gedropt te worden in raccoon city word je met de hele famillie erheen gepoort. opzicht wel handig als je een schijterik bent, iets wat ik niet ben, dus voor mij heeft het weinig zin. Maar nu even de belangrijke informatie, voor het gemak heeft ieder persoon een specaliteit zo heef Kevin ryman altijd standaard een pistool bij zich, in tegenstelling kan Cindy lennox mensen genezen, en heeft Yoko suziki een grotere rugzak, net als Cindy kan George hamilton mensen genezen als ze vergiftigt zijn bijvoorbeeld.David kan dingen reparen,en heeft metro-agent Jim chapman een munt bij zich die zijn leven kan veranderen. en heeft mark een handgeweer bij zich net als Kevin als laatste is er Alyssa ashcroft die een loper bij haar heeft.

graphic De graphics zijn in principe goed alles ziet er mooi 3d uit en de omgeving oogst grauw,maar op een of andere manier ook sfeervol.De zombies en personages zijn redelijk mooi uitgewerkt alleen op sommige momenten loop je gewoon door iemand heen, niet realistisch dus naar mijn aanzien probeert capcom dat toch te bereiken met de resident evil serie. Toch is deze game zeker niet slechter dan zijn broertjes en broeren.

Levels De Levels zien er aardig sfeervol uit, tenminste dat dacht ik toen ik het eerste hoofdstuk had uitgespeeld. Toen kwam hoofdstuk twee, hier begon mijn kritiek. Het was toch altijd de bedoeling geweest om Zombies neer te halen, inplaats van tien puzzels in een level doen terwijl je om het halfuur een zombie z,n hoofd van haar romp afschiet! Maar verreweg was dat ver te zoeken. Gelukkig kan ik mijn hand op m,n hart leggen want dat puzzelen was in de verdere levels niet echt van sprake.

Conclusie Naar mijn smaak is dit niet de slechte res-evil ooit gemaakt maar zeker ook niet die beste, van wege de laadtijden en de niet online stand. verder zijn de graphics goed en sfeervol en bestuur je je mensje wat makkelijker over het speelveld dan voorheen.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Bureau voor Gamers: Nintendo’s mysterieuze driehoekjes

Rollercoaster Tycoon 3D Review