in

Doshin the Giant (NGC)


Inleiding geschreven door een anonieme member.

Op een donkere dag maakte Nintendo het spel Doshin the Giant. Eest werden alleen de Japanners gekweld door dit spel met een uitbreiding die op de N64 uitkwam, daarna werd de Gamecube verpest met Doshin the Giant voor de Gamecube kaas.

Wanneer je het spel begint, kots je, want je ziet de grafische onpracht. Wanneer je het spel begint spreekt een domme stem je toe terwijl je nog meer kotst. Uiteindelijk komt er een misvormde banaan met grote navelbutton uit de zee opstijgen. Het zegt: Je moeder, dit is een slecht spel, ruil mij, het smeekt het gewoon. Als je het land beklimt, plakken er kleine rotdingen onder je banaanvormige aanhangsels, het zijn de debiele inboorlingen. Ze zijn zwaar levensmoe, ze lopen onder je voeten. Om het spel nog leuker te maken, moet je met de banaan opdrachten voor deze kneuzen doen, wat neerkomt op:

‘’Zet die boom daar neer, zet mijn huis naar links, nee toch naar rechts, hmmm, misschien staat hij daar toch beter.’’

Als de nobrainers blij zijn vermeerderen ze zich, zodat er nog meer smurrie onder je voeten komt. Gelukkig is er een oplossing voor dit probleem: Hate the Giant.

Met een druk op de knop verander je in een bloeddoorlopen banaan, die gemaakt is om hersenloze creaturen te vernietigen. Echt super leuk….

Recensie geschreven door Gymmo.

Zo erg als de inleiding klinkt, is het spel helaas ook. Het is niet te geloven dat een goede ontwikkelaar als NintendoEAD zo’n baggerspel in elkaar draait.

Het spel is een simulatie waarin je op een eiland met een vreemde reus de eilandbewoners hun vuile werk moet gaan opknappen. Er zijn vier verschillende dorpen, verspreid over het eiland. Doshin loopt echter tergend traag, waardoor je sowieso al een minuut bezig bent om alleen al naar een dorp toe te lopen.

Doshin kan tevens groeien . Dit doet hij door emoties van de bewoners te absorberen. Ook dit gaat ontzettend langzaam. Er zijn twee soorten emoties: Love en Hate.

Als je een klusje opknapt krijg je een Love, sla je alles kapot dan krijg je een Hate. Als je groter bent kun je iets sneller lopen, joepie. Helaas is het spel opgedeeld in dagen van een halfuur. Elke nieuwe dag ben je weer tot je normale postuur gekrompen!

Samengevat is dit spel prut. Saaie beelden, domme stemmen, gameplay die bestaat uit het opknappen van klusjes, maar ik ga jullie nu niet langer vervelen met dit spel.

NIET KOPEN!!!

NIET KOPEN!!!

NIET KOPEN!!!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Geef een reactie

Bureau voor Gamers: Nintendo’s mysterieuze driehoekjes

Rollercoaster Tycoon 3D Review