in

Harry Potter en de Gevangene van Azkaban (Xbox)


De Inleiding

Harry Potter gaat dit jaar zijn 3e jaar en er gaan allerlei dingen gebeuren of zweinstein. Hij hoorde dat Sirius Zwarts is ontsnapt uit Azkaban. Ze zeggen dat hij een volgeling was van ”Jeweetwelwie”. Hij had 13 dreuzels gedood met 1 vloek! Maar dat deerd Harry niet en hij gaat gewoon naar Zweinstein. Als ze in de trein zitten bevriest alles om hun heen.De dementors komen eraan. Harry hoort gegil en valt bewusteloos op de grond.

Het Spel

Hier gaan we verder met het spel. Je moet schurfie gaan zoeken. Schurfie is de rat van Ron Wemel. De controls zijn ff wennen als je HP:De Geheime Kamer heb gespeeld. Je kan maar 2 spreuken tegelijk doen en wiggenweld drank is ook een soort van spreuk. Dit vond ik op het begin best irritant, want maar 2 spreuken helpt nix tegen die monsters.

School

Je komt school in je ziet gelijk dat het uitgebreide is dan ”De Geheime Kamer”. Je kan overal naar toe. Maar je moet als eerst naar de leerlingenkamer van Griffondor(ofzo). Daar Kom je al je afdelingsgenoten tegen. Je moet als eerst je Froli Bruto aan Ron laten zien. Je drukt Back in en je zoekt naar je Froli Bruto. Daarna kom je Hermelien tegen en die zegt dat je moeilijk had tegen Draco Malfidus(Ik had hem verslagen zonder hij me geraakt te hebben). Daarna loopt hij automatisch naar een spreukenboek en daarna leert hij een nieuwe spreuk.

De Lessen

Je moet als eerst naar Verweer naar de Zwarte kunsten. Als je daar bent moet je het Glacius-spreukenboek zoeken. Na wat toveren en klimmen en springen heb je een nieuwe spreuk voor Hermelien geleerd. Daarna naar Toverdranken. Daar leer je hoe je wiggenweld drank moet maken. Ron doet daar onhandig en laat iets explosiefs bij Haryy vallen. Harry is bewusteloos je moet hem naar voren brengen. Sneep die zeurt. Daarna haal je de wegwijzer op bij Fred&George.; Harry weer een speeltje erbij.

Hoe het speelt en wat het speelt

Genoeg gepraat over het verhaal. De controls zijn gewoon hetzelfde als bij de andere Harry Potter spellen. Best jammer dat EA niet genoeg tijd geeft om dit spel een beetje goed te maken. Het moet allemaal snel, sneller, snelst want hij moet tegelijk met de film klaar zijn. Best jammer, want dit had een goed spel kunnen zijn. Nu weer verder met de controls. Die 2 spreuken blijft gewoon irritant, want je zit midden in een gevecht je moet opeens van spreuk wisselen(kost weer tijd). Van mens wisselen ken je ook. Je kan nu met zijn drieeen spelen. Je drukt op 1 knop en je verwisselt van persoon. Het is leuk voor even. Ieder heb zijn eigen spreuk en zijn eigen krachten. Ondanks was het wel de moeite waard om het te checken dus. Het is een aanrader voor mensen met een krappe budget en tog een leuke game willen spelen.

See you on the Other side

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Bureau voor Gamers: Nintendo’s mysterieuze driehoekjes

Rollercoaster Tycoon 3D Review