in

Command & Conquer Generals Zero Hour (PC)


Een spel voor de liefhebbers. Hou je van RTS, dan is dit een spel voor jou.

De GLA is in deze uitbreiding terug en beter dan ooit,en wil deze keer Europa binnenvallen. Natuurlijk laat de USA dit niet gebeuren en begint een tegenaanval. China is nog steeds boos op de USA omdat China vindt dat de USA minder moeite deed om hun vege lijf te redden in het eerste deel.

De legers zijn behoorlijk uitgebreid, je hebt nu binnen elk land (USA, China en terroristenorganisatie GLA(global liberation army)) drie “generalen” die elk hun specialiteiten en zwakke punten hebben. Zo heeft Amerika Air Force, Super Weapons en Laser general, China Infantery, Tank en Nuke en de GLA Stealth, Antrax en Bomb command.

Een nieuwe speelstand die zelfs niet op de site zelf genoemd wordt is de “Generals Challenge”, dan kies een generaal(de “standaard” landen zijn er dan niet) en je speelt dan tegen een andere generaal, die het voordeel van het landschap heeft, en ook al een complete basis.

Voor alles wat je hebt bereikt, krijg je ook medailles, voor bijvoorbeeld 50+ tanks (makkie) tot aan 100.000!! life-time wins.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Bureau voor Gamers: Nintendo’s mysterieuze driehoekjes

Rollercoaster Tycoon 3D Review