in

Mai Shiranui


In de serie Fabulous FIVE zetten we elke week een vrouwelijke heldin in the picture. Ten eerste omdat we natuurlijk heel veel respect hebben voor deze dames, maar ten tweede vooral omdat we op die manier wat mooie plaatjes van haar kunnen plaatsen. Deze week een dame van wanten weet: Mai Shiranui. In deze Fabulous FIVE een nadere kennismaking en uiteindelijk vijf mooie plaatjes, waar het uiteindelijk toch om draait!

Naam: Mai Shiranui Bekend van: de Fatal Fury-serie, de King of Fighters-serie en de 2D fightgames in de vorm van SNK versus, zoals Capcom vs SNK Leeftijd: eind twintig

We hebben in deze serie al heel wat dames op een ietwat pikante manier neergezet. Veel van die plaatjes waren gemaakt door fans die het personage in een andere situatie neerzette. In het geval van Mai ligt dit anders. Waar sommige dames in het spel een normale outfit aan hebben, zie je bij de eerste kennismaking met Mai al waar het om draait: haar borsten. Moeten we gewoon niet moeilijk om doen, het is zo. Dankzij het ontbreken van een BH, bouncen haar twee pluspunten als een malle op en neer. Mede dankzij dit gegeven groeide Mai al snel uit naar het favoriete personage uit de Fatal Fury-serie en werd ze eigenlijk de mascotte van SNK.

Naast het feit dat Mai een perfect personage is om de vijanden mee af te leiden – ze kijken simpelweg niet meer naar de vechtstijl maar naar haar uiterlijk – is het ook een tante die van wanten weet. Ze is snel, kan hoog springen en trapt er met haar lange benen graag op los. Haar agressieve gedrag is de vrees voor iedereen die tegenover haar in de ring staat, maar buiten de ring is het een ander verhaal. Mai heeft in haar leven heel wat mannen gehad die op haar vielen, maar daar moest zij niks van hebben. Zij vond die mannen zwak. Toch laat ze op een dag de deur voor liefde open staan wanneer zij Andy Bogard tegen het lijf loopt. Op één klap raakt ze smoorverliefd, maar helaas voor haar is Andy te druk bezig met trainen.

Mai is uiteraard bekend geworden in haar games, maar leeft daarnaast ook bij fans met een voorliefde voor Cosplay. Vooral uit de Japanse hoek zijn veel dames door haar geïnspireerd en ze laten weinig verhullende foto’s van zichzelf maken in een rode outfit, met dito string. Daarnaast blijft de King of Fighters-serie gewoon lekker door gaan en doet de game het vooral erg goed in het Oosten. En alsof dat nog niet genoeg is, komt er in 2010 nog een actiefilm gebaseerd op de serie. Hierin is Mai ook aanwezig en zij wordt gespeeld door niemand minder dan Maggie Q.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Pokémon Platinum

Batterijduur PSP Go even lang als van gewone PSP