in

Verlegen meisjes worden diva’s met Secret Flirts


Deze geweldige game wilden we jullie, althans de dames, niet onthouden. Sinds vandaag ligt namelijk Secret Flirts voor de DS in winkels. Met dit spel kunnen meisjes leren hoe ze allerlei verschillende jongens kunnen verleiden. Deze flirt-trainer tovert verlegen meisjes om tot stoere chicks en biedt verscheidene verleidingstactieken in verschillende situaties. Een speciale ‘Love Coach’-functie geeft bovendien handige tips in het flirten met jongens. Met de speciale ‘Love Messenger’-functie kunnen meiden stiekem chatten met jongens die ook een DS hebben, absoluut handig voor wanneer je die ene knappe jongen in de kroeg met zijn DS ziet spelen!

In het spel zelf ontmoet de speelster negen totaal verschillende jongens. Uiteenlopende opdrachten en spelletjes moeten ervoor zorgen dat de speelster met haar volledig gepersonaliseerde karakter alle jongens weet te verleiden. De meisjes worden echte diva’s. Ze leren de kunst van het verleiden en Secret Flirts helpt de meisjes om juist die leuke jongen op hen verliefd te laten worden.

Zoals uitgever Nobilis zelf stelt: “Met Secret Flirts breiden we ons assortiment Nintendo DS-games voor meisjes verder uit. Na het verzorgen van baby’s en de Hello Kitty PDA, ligt de focus nu op de kunst van het verleiden van jongens. Dit gaat natuurlijk op een vrij onschuldige manier. Verder ontwikkel je je eigen persoonlijkheid. Flirten wordt hét thema voor deze zomer en lang daarna.”

Wij hopen in ieder geval dat de game een beetje verkoopt, want hoe meer dames zélf aan het versieren slaan, hoe minder moeite wij hoeven te doen, toch heren?

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Geef een reactie

Scribblenauts volledig Nederlandstalig

Pro Cycling Manager 2009