in

Community Update 9


Daar is hij dan eindelijk weer: de Community Update. Er is de afgelopen weken veel gebeurd: zo hebben enkele members te horen gekregen of ze eindelijk konden beginnen aan een vervolgopleiding, heeft wacko jacko ons verlaten, was de E3 een enorm succes en is Epic Phil nu wereldberoemd. Laten we maar snel overgaan naar de Club van het Moment.

Club van het moment

De Club van het Moment is in deze editie de FIFA 10 club. Deze club is opgericht op 12 april 2009 door Shaun Bovens, oftewel Sjengster. De club telt inmiddels 41 leden en wij stelden Shaun enkele vragen over zijn club.

Waarmee onderscheidt jouw club zich van de rest?

Onze club onderscheidt zich vooral door de vele serieuze posters. De leden van de club plaatsen vaak berichten in logs en/of topics en komen ook vaak met goede ideeën. Er is veel te doen in onze club. Zodra FIFA 10 uitkomt, is het de bedoeling dat wij een club starten in het spel om zo tegen andere clubs te kunnen spelen. Een paar dagen geleden zijn we een samenwerking begonnen met de Modern Warfare 2 PSN Clan, ook actief op deze site natuurlijk.

Op welke log ben je het meest trots?

Dat is lastig om te zeggen. Alle logs worden goed gebruikt door de leden en daar ben ik ze erg dankbaar voor. Als ik er dan toch een zou moeten noemen: Logo FC InsideGamer. Dit omdat er veel mensen de moeite hebben gedaan om een mooi logo voor onze club te maken.

Wat zijn je plannen voor de toekomst met de club?

De plannen voor de toekomst heb ik al eerder aangegeven, namelijk dat we een club gaan beginnen bij FIFA 10, zodra deze game uitkomt. Hopelijk winnen we dan samen veel duels en blijft iedereen plezier hebben in de club. Zowel op IG als bij FIFA 10 zelf.

Interview

Stan Verhoeckx heeft zich op 1 april 2006 geregistreerd op InsideGamer en nee, het is echt geen grap. Stan staat in de IG-cultuur bekent als ThE_OwNeR. Wij stelden hem enkele vragen.

Waarom ben je lid geworden van InsideGamer?

Ik kwam vroeger altijd op Gammo.nl om daar video’s en het gamenieuws te bekijken. Ik zag al gauw dat dit mogelijk gemaakt werd door InsideGamer. Na een tijdje merkte ik dat ik InsideGamer toch leuker vond en ben toen lid geworden. Vooral de memberrecensie-functie vond ik erg leuk.

Wat is de achterliggende gedachte van jouw nickname?

Ik heette vroeger Demonlord, maar deze was ik al gauw zat. Toen ik in de derde zat van het VMBO ICT, organiseerden de vierdejaars van ICT een LAN-party. We gingen CounterStrike 1.6 spelen, en ik ownde af en toe gewoon. Toen dacht ik: ik own, wat ben ik dan? Een Owner? Zo ben ik aan ThE_OwNeR gekomen. In breezah style omdat ik dat gewoon het leukst vind staan.

Wat is jouw favoriete game en waarom?

Op het moment vermaak ik me met Call of Duty: World at War, maar dan voornamelijk met de nieuwste Zombie-map: Shi No Numa. Ik en mijn vriend Bas (IFurious op IG) spelen nu dagelijks met zijn tweeën om te kijken of we deze keer nog een level hoger kunnen komen. Het is gewoon hartstikke leuk om samen een tactiek te bedenken en te kijken of het werkt. Tot nu toe is level 11 met zijn tweeën ons record.

Als je de kans zou krijgen om iets te verbeteren op InsideGamer, wat zou dat dan zijn?

Dan zou het toch wel iets met de clubs zijn. Begrijp me niet verkeerd, ik vind het een hele leuke functie maar ik heb het idee dat er meer uitgehaald kan worden. Nu word je alleen maar lid en vervolgens denk je: waarom eigenlijk?

Wat is nu het allerleukste aan InsideGamer en waarom?

Het forum, zeker weten. Het is gewoon een ontzettend gezellig forum met hele aparte gasten (je weet zelf wel wie ik bedoel!). Maar deze maken je vaak aan het lachen en soms zijn er gewoon wat epische dingen die je altijd zult onthouden (IGF Villa anyone?). Bovendien is het een grote community, dus mocht je een vraag hebben, dan zal er vast wel iemand zijn die jou kan helpen.

Wat wordt volgens jou de zomergame van dit jaar?

Daar vraag je wat. Ik denk geen Wii-game aangezien mensen liever op het strand liggen te bakken dan zich kapot zweten achter een tv. Ik denk dat een DS-game gaat worden. Al zou ik niet weten welke.

”De financiële crisis zorgt ervoor dat de kwaliteit van de games achteruit gaat.” Ben jij het hier mee eens of oneens en waarom?

Ben ik het mee oneens. Als ik kijk wat er allemaal gaat komen, zie ik juist dat de games in kwaliteit alleen maar toenemen. Ik ben alleen wel bang dat de financiële crisis effect heeft op de wat kleinere bedrijven/ontwikkelaars.

Laatste vraag: wat heb je liever? Een fantastische singleplayer, maar een waardeloze multiplayer of een fantastische multiplayer, maar een waardeloze singleplayer.

Dan ga ik denk toch voor een fantastische singleplayer, maar een waardeloze multiplayer. Uncharted: Drake’s Fortune is hier een mooi voorbeeld van. Oké, het heeft geen multiplayer, maar dat is ongeveer wel hetzelfde als een waardeloze multiplayer. Uncharted wist mij gewoon ontzettend te vermaken in mijn eentje. Online heb je meestal toch wat ergernissen en ik speel juist liever als ik me lekker kan ontspannen.

Weblogs

Pok3rF4c3 heeft de vorige editie van de community update met iets meer dan 44 % van de stemmen gewonnen, dus gefeliciteerd. Er waren voor deze update veel leuke weblogs en uiteindelijk zijn dit de nominaties geworden:

Tidow

Dat er een hoop gebeurt op InsideGamer is algemeen bekend, maar voor Tidow en enkele andere members was het forum (voornamelijk de Slowchat) niet voldoende en daarom besloot men een echte reallifesoap te starten in de vorm van een weblog. Een leuk geschreven log over een “waargebeurd” verhaal met IG members in de hoofdrol.

IGF Villa – The Choqo within

Empyrean

Soms heb je wel eens van die momenten, dan ben je echt helemaal platzak. Zo ook deze man, Empyrean. Op dit moment is hij waarschijnlijk niet langer platzak, maar dat terzijde. Zijn computer is/was kapot en hij had geen geld om hem te vervangen of te repareren. Tevens was zijn garantie verlopen. Kortom: voorlopig niet computeren, tenzij je een andere oplossing hebt.

Hersendood

HiddenBladErik

Mensen zijn over het algemeen goed in heel veel dingen, alleen als het aankomt op conclusies trekken, gaat er nog wel eens het één en ander mis. Dat ondervond ook IG-member HiddenBladErik. Hij werd door een zogenoemde blonde Truus een autist genoemd, iemand die in zijn eigen wereld leeft. Hij is het hier natuurlijk niet mee eens en gaat op onderzoek uit. Een leuk geschreven log over een minder leuk iets.

Au-‘t-is-me-wat

-Solum-

Oudere mensen kunnen ontzettend saai overkomen, toch hebben deze mensen al een heel leven achter de rug. Sommigen hebben daarom fascinerende verhalen, zoals de grootvader van IG member -Solum-. Een leuk geschreven log over een intense belevenis in de Tweede Wereldoorlog.

Opa’s Oorlog

[poll=418][p]Dit was hem al weer. Laat nog even je stem horen in de reacties hieronder en stem op de poll! Blijf daarnaast lekker weblogs schrijven en onderneem het een en ander binnen de verschillende clubs, want zoals jullie weten: zonder jullie geen community update. Tot de volgende keer![/poll]

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Geef een reactie

Anno 1404

[update] Modern Warfare 2 krijgt toch de titel Call of Duty