in

Interessante uitspraken Eiji Aonuma over Zelda


In een interview dat het Spaanse Nintendo Official Magazine onlangs met Eiji Aonuma had, kwamen een aantal interessante dingen naar voren. We zetten de belangrijkste even op een rijtje.

De Zelda demo die Nintendo op de Spaceworld beurs van 2000 toonde, was gemaakt door een zekere meneer Kuisumi. Deze Kuisumi heeft samen met Aonuma gewerkt aan Majora’s Mark voor de Nintendo 64. Deze demo heeft niets te maken met het spel dat onlangs op de E3 voor de GameCube aangekondigd werd.

De nieuwe Zelda voor de GameCube zal sterk beinvloed zijn door de Nintendo 64 topper, Ocarina of Time.

De Zelda versie die zal verschijnen voor de Nintendo DS, zal een soort Four Swords gaan worden. Het spel zal door meerdere spelers gespeeld kunnen worden, door middel van de draadloze system link van de DS. Ook zal er veel interactie zijn tussen de beide beeldschermen van de DS.

Aonuma zegt momenteel geen tijd te hebben om plannen te ontwikkelen voor een online speelbare Zelda. Hij zegt dat het online spelen een standaard zal worden op de volgende generatie spelcomputers, maar dat hij met Zelda liever een andere richting op gaat.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Eerste beelden en info Pro Evolution Soccer 4

Donkey Kong: Jungle Beat