in

Foutmelding 80023102


Beste heren/dames,

Ik heb al weken last van de foutmelding 80023102 als ik ook maar een bepaald bedrag wil toevoegen aan mijn portemonnee in de PSN Store.. Ik heb alles al geprobeerd, heb zelfs Sony ge-emaild maar daar krijg je elke keer een standaard mailtje terug waar je geen ene …… mee opschiet..

Ik heb echt alles mogelijk al geprobeerd zoals creditcard gegevens checken, systeem aan en uitzetten. Weken niks aangeraakt in de psn store, en niks helpt.. Ik heb geen ideeen meer maar misschien dat iemand hier mij met dit enorm irritante probleem kan helpen?

Ik hoop snel van iemand te horen!

Groetjes,

Brian

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Geef een reactie

Bureau voor Gamers: Nintendo’s mysterieuze driehoekjes

Rollercoaster Tycoon 3D Review