in

InsideGamer vacature: Webdeveloper (m/v)


Met 20 mannenbladen en 40 websites is Sanoma Men’s Magazines bij uitstek het bedrijf om met mannen te communiceren. Bekende titels zijn onder meer Autoweek, Playboy, Nieuwe Revu, Panorama en Sportweek. Binnen Sanoma Men’s Magazines opereert een unit die zich specifiek richt op gamingactiviteiten. Onze belangrijkste titels zijn Gamer.nl, InsideGamer en Games Guide.

Voor de online activiteiten van het Games Unit zijn wij per direct op zoek naar een fulltime

Webdeveloper gaming (M/V)

Je functie:

Als webdeveloper werk je nauw samen met redactie, sales en marketing. Je werk bestaat uit het zelfstandig ontwikkelen van nieuwe en het aanpassen van bestaande applicaties. Je opereert in een technisch team dat bestaat uit vier mensen.

Je taken:

Technisch onderhoud en aanpassingen aan bestaande projecten;Meewerken aan de ontwikkeling van nieuwe online diensten.

Je profiel:

Minimaal MBO denk- en werkniveau;Kennis, enthousiasme, creativiteit en leergierigheid staan bij ons hoger in het vaandel dan relevante werkervaring of studie;Je hebt affiniteit met games;Als programmeur heb je gedegen ervaring/kennis met PHP 5, MySQL, Javascript (jQuery). (Flash + Ajax is een pre);Je hebt ervaring met objectgeoriënteerd programmeren;Je code is gestructureerd en leesbaar voor anderen;Goede kennis van HTML/CSS is een pre;Ervaring met Linux is een pre;Ervaring met CakePHP is een pre;Je werkt nauwkeurig en zelfstandig;Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wat bieden wij:

Uitdagende omgeving waarin veel nieuwe projecten worden opgestart.

Een enthousiast en jong team (gemiddelde leeftijd is 26 jaar) om mee samen te werken.

Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse? Stuur dan een e-mail met CV, motivatie en bij voorkeur enkele voorbeelden van eerder gedaan werk naar Arjen Verstoep.

Contactgegevens:

Arjen Verstoep

088 – 751 8586

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Playboy-girls doen auditie voor Bayonetta

BioShock 2