in

Definitie van een ‘lek’


Wanneer ik na het thuiskomen van school mijn computer opstartte en even naar Insidegamer surfte om het nieuws te bekijken wat er allemaal gebeurt in de game industrie zag ik plots dit bericht: ”Microsoft onderzoekt Halo 4-lek” en ”details season pass Call of Duty Black Ops 2 gelekt”.

In beide artikelen was er sprake van dat de game ‘gelekt’ was. Ineens kwam het tot mij door dat er veel ‘lekken’ waren in de game industrie. Dan vraag ik me ook af:”Hebben ze daar geen goede beveiliging ofzo?”

Dus mijn mening is dat het de schuld van de ontwikkelaars en uitgevers is dat er vele ‘lekken’ zijn. Bij het artikel van ”Microsoft verbant illegale Halo 4-spelers van Xbox live” reageerde ik dus dat het de schuld van Microsoft en Bungie was, maar toen keerden vele mensen zich tegen mij.

Al snel kwamen reply’s:

”Dus als jouw portemonnee wordt gestolen dan is het ook je eigen schuld omdat je er maar beter op had moeten letten? Of als je geskimd wordt, eigen schuld! Had je maar niet moeten gaan pinnen.

Rare wereld zo.”Kubuskwal

Niks onterecht, de downloaders zijn gewoon aan het jatten, ze mogen blij zijn dat ze geen hogere sancties opleggen.” – smit2601

”Het zijn gewoon terechte bans hoor, piracy is nou eenmaal illegaal en bovendien zal er ook wel wat staan in the terms of use enzo van xbox live.” HolyDemon

Dus als ik het hier goed begrijp, is een lek in hen ogen een vorm van piraterij…nee dat is niet de verklaring van een ‘lek’ volgens mij.

een ‘lek’ is een gat in waterleiding waardoor je water verliest, dus de enigste oplossing hier is gewoon de loodgieter bellen en dan is iedereen weer blij.

Jan Anciaux

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Bureau voor Gamers: Nintendo’s mysterieuze driehoekjes

Rollercoaster Tycoon 3D Review